3 adet açık hava kütüphanesi kazandırdı

Eczacı 4 ayda 3 kütüphane kazandırdı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ağustos 2016 Pazar 15:49
 3 adet açık hava kütüphanesi kazandırdı
Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde eczacı Caner Göçmez vatandaşları kitap okumaya özendirmek amacıyla ilçeye 3 adet açık hava kütüphanesi kazandırdı.

Körfez İlçesi'nde yaşayan Caner Göçmez vatandaşların otururken kitap okumaları ve okumaya özendirmek amacıyla ilk projesini Körfez İlçesi Tütünçiftlik sahilinde uygulamaya koydu. 

Bunun için 4 ay çalışma yapan Caner Göçmez, bir yandan kitapların konulacağı kütüphaneleri hazırlatırken, diğer yandan da ilanlarla bağış kitap topladı. Metin Büyükoğlu adlı arkadaşı ile çalışmaları yönlendiren Caner Göçmez, 3 adet kütüphane hazırlattı. 

Bu sırada Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Faruk Denli ve Teknik Hizmetler birimi de yardımcı oldu. Tütünçiftlik sahilinde yer alan Belediye Sosyal Tesisleri içine monte edilen kütüphanelere Metin Büyükoğlu Kütüphanesi, Şehitler Kütüphanesi, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kütüphanesi adları verildi. İki kütüphane yetişkinler için kitaplara ayrılırken, bir kütüphanede de çocuk kitapları yer aldı.

Ayrıca sokak hayvanları için de bir proje hazırlayan Göçmez sokak hayvanlarının su ve yemek ihtiyaçlarını karşılamaları için bölmelerin olduğu sehpalar iki noktaya yerleştirildi. Caner Göçmez, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü’ne de proje hakkında örnekler sunduğunu ve kabul edilmesi halinde kampus içinde de çeşitli noktalara çalışmaların konulacağını söyledi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 29.08.2016 00:35
Anahtar Kelimeler:
Karmod
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37