POLİSAN, Antalya Yörükler Festivali'nde

Festival 3 gün sürecek

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Mayıs 2016 Cuma 11:20
POLİSAN, Antalya Yörükler Festivali'nde
Kurulduğu günden bu yana halk oyunlarında gösterdiği başarılı sonuçlar ile Dilovası’nın adını en iyi şekilde temsil eden Polisan Ortaokulu Spor Kulübü, Antalya Belediyesi ve Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği festivale katılmak üzere Antalya’ya gitti.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa organize ettiği 2. Uluslararası Yörük Festivali ve 23. Yörük Türkmen Şöleni Halk oyunları festivali bugün başlıyor. 

6-7-8 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan Türkiye’nin dört bir yanından halk oyunları ekipleri katılacak ve üç gün boyunca gösteri yapacaklar. 

Düzenlenen Festivale Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ve Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin davetlisi olarak katılacak olan Dilovası Polisan Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi dün akşam yola çıktı. 

Festivale Polisan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Engin Hızlı, Spor Kulübü Antrenörleri Tekin Dursun, Mahir Ulaş Satıcı ve 32 Kişilik halk oyunları ekibi katılıyor. Polisan Halk oyunları ekibi Pazar akşamı Dilovası’na geri dönecek. 

 
Son Güncelleme: 06.05.2016 13:01
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37