Cengiz Kurtoğlu: "Hayatımı yazsam roman olurdu"

26 Ocak 2022 Çarşamba 12:34
Cengiz Kurtoğlu: "Hayatımı yazsam roman olurdu"

Geçtiğimiz hafta domuz gribine yakalanan ve iyileştikten sonra ilk kez İzmir Mumlu Alsancak sahnesinde konser veren Cengiz Kurtoğlu sevilen şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kurtoğlu konser sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.İZMİR (İGFA)- "Domuz gribine yakalandım ama bu dağdaki yaban domuzu gribi gibiydi.15 gün sonra 5.aşıyı olucam.Sağlık herşeyden önemli yeter ki yoluna yaban domuzu çıkmasın.Bizim camiada grip yok ama  domuzlar çok" diyerek sanat dünyasına gönderme yaptı.

Cengiz Kurtoğlu, "Taverna günlerini özlüyorum o zamanlardaki sadelik, samimiyet, aşklar, birliktelikler daha güzeldi ve şarkı sözleri anlamında da özeldi. İleride Allah uzun ömürler versin hepimize ama bu dünyadan göç edip gidersek bu dünyadan hayatımı filme alırlarsa adı: 'Hayatımı yazsam Roman Olurdu' olsun. Gülşen'i çok severim.Ozan'ı çok severim. Şov anlamında sahne anlamında giydikleri kendi tercihleri ama bu işlerde biraz daha dikkat gerekir" dedi. 

En son yaşadığı ve olaylarla ilgili olarak ise Kurtoğlu,  "Olay yargıda bizim bıçakla işimiz olmaz. Bizim bıçağı evde Fadime mutfakta ekmek kesmek için kullanır" şeklinde konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37