Erdoğan: “AK Parti’nin alâmetifarikası kolektif akıldır”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısında teşkilatına önemli mesajlar verdi.

17 Temmuz 2021 Cumartesi 16:12
Erdoğan: “AK Parti’nin alâmetifarikası kolektif akıldır”

ERZURUM (İGFA) - Partisinin genişletilmiş İl Danışma Toplantısı için Erzurum'da bulunan Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, teşkilatına seslendi.

AK kadrolar olarak milletimizin bu güvenini korumak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Erdoğan, "Sınırlarımız içinde terör örgütlerine nefes aldırmıyoruz. Biz 13 milyon 500 bini aşan üye sayısı ile Türkiye'nin en büyük ailesiyiz. Bu harekette ilçe başkanının görevi ne kadar önemliyse sandık müşahidinin de sorumluluğu aynı önemde büyüktür" dedi.

AK PARTİNİ ALAMETİFARİKASI...

"Sahadaki uç beylerimiz olan siz teşkilat mensuplarımızın görüşlerine, tespitlerine ve tavsiyelerine büyük önem veriyoruz" diyen Erdoğan, "2023'e giden süreçte de sizlerin katkılarını almak istiyorum. İl Danışma Toplantılarımıza birer demokrasi şöleni olarak bakıyoruz. Bu toplantılarda teşkilatımızın fotoğrafını çekiyor, güçlü ve zayıf yanlarımızı görüyoruz. Bu toplantıları devam ettirmekte kararlıyız. AK Parti'nin alametifarikası kolektif akla önem vermesidir. AK Parti bu şekilde sürekli kendini yenilemiştir. AK Parti Türk siyasetine halen yön veriyorsa, 84 milyonun umudu olmayı sürdürüyorsa sebebi istişareye açık olmasıdır" diye konuştu.

"AK Parti kalesinde gedik açma gayretlerinin akamete uğraması, 2023'le ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, ilkelerimiz etrafında vereceğimiz mücadeleye bağlıdır" diyen Erdoğan, Pazartesi günü yavru vatan Kıbrıs'a gideceklerini ve Kıbrıs Türküne çifte bayram yaşatacak müjdeleri de orada vereceklerini söyledi.

https://youtu.be/bisi1dNhLQU
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37