Aile Hekimliği Komisyonu acil toplandı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Aile Hekimliği Komisyonu, Aile Sağlığı Merkezleri’nde (ASM) görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanları’nın sorunları için acil toplandı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Mart 2020 Çarşamba 12:20
Aile Hekimliği Komisyonu acil toplandı

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Aile Hekimliği Komisyonu, Aile Sağlığı Merkezleri’nde (ASM) görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanları’nın sorunları için acil toplandı.

TOPLANTININ ANA GÜNDEM MADDESİ 
DÜNYAYI TEHDİT EDEN CORONA VİRÜS’Ü 

Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Aile Hekimliği Komisyonu Aile Sağlığı Merkezleri'nde görev yapan Aile Hekimi ve Aile Sağlığı Çalışanlarının periferde yaşamış sorunları için Komisyon Başkanı Aile Hekimi Recep Pehlivan başkanlığında acil toplantı yaptı. 

Toplantıya  Komisyon üyesi Aile Hekimi  Funda Düven, Aile Hekimi  Akay Demir, Aile Sağlığı çalışanı Hacer Gündüz ve Aile Sağlığı Çalışanı Filiz Çömlek ve Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi ve Kocaeli İl Temsilcisi Ömer Çeker de hazır bulundu. 

Komisyon Başkanı Pehlivan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesi Dünyayı tehdit eden ülkemizin ve halkımızın risk altında olduğu Corona Virüs’ünden Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) görev yapan sağlık çalışanlarının korunması ve bu yönde alınacak tedbirler ile çalışanlara dağıtılması gereken koruyucu ekipmanlar  görüşülerek karara bağlandı.

ALINAN KARARLAR HAKKINDA 
İLGİLİ KURUMLARA RESMİ 
BAŞVURULARIMIZI YAPACAĞIZ

Toplantı sonrası Şube Başkanı Çeker şu açıklamada bulundu:

Sendika olarak sağlık çalışanlarına ve üyelerimize karşı olan sorumluluğumuzun yanında Türk Milletimize karşıda sorumluluklarımız var. Sorumlu sendikal anlayışımız çerçevesinde akşamın geç vaktinde Aile Hekimleri Komisyonumuz toplanarak Dünyayı tehdit eden ve Ülkemiz içinde risk oluşturan Corona Virüs hakkında toplantı yaparak birinci basmak sağlık çalışanlarının sağlıklarının korunarak vatandaşımıza daha faydalı sağlık hizmeti sunmak için gayret saf etmeleri ve periferde alınması gereken tedbirleri görüşmüştür. Bu yönde kararlar almışlardır. Şube olarak alınan kararlar hakkında ilgili kurumlara resmi başvurularımızı yapacağız. Aile Hekimliği Komisyon Başkanımız Aile Hekimi Recep Pehlivana ve şahsında Komisyon üyelerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim.  

Son Güncelleme: 11.03.2020 13:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37