Bir anlık dalgınlık yatağa bağladı

Bir anlık dalgınlık yatağa bağladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Haziran 2017 Perşembe 10:40
Bir anlık dalgınlık yatağa bağladı


KOCAELİ'nin Körfez İlçesi'nde bir ay önce iki küçük çocuğunun isteği ile balkonda oyun alanı kurmak isterken elindeki alüminyum borunun, yüksek gerilim hattına temas etmesiyle vucudu yüzde 80'nin de yanık oluşan iki kolunu tamamen, iki bacağını da kısmen kaybeden 36 yaşındaki Gürkan Aydınoğlu, yatağa bağlı hale geldi.

Körfez Tütünçiftlik Çamlıtepe Mahallesi İkizli Çeşme Sokakta oturan alüminyum doğrama ustası Gürkan Aydınoğlu bir ay önce iki çocuğunun isteği üzerine balkona oyun alanı kurmak istedi. Bu sırada elinde bulunan alüminyum levha balkonun önünden geçen yüksek gerilim hattına değdi. Akıma kapılan Gürkan ağır yaralanırken iki kolunu tamamen, iki bacağını da kısmen kaybetti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi gören Aydınoğlu yatağa bağımlı hale geldi.

Talihsiz olay yaşandığı sırada işyeri açmaya hazırlığında olduğunu söyleyen Aydınoğlu, "Sosyal güvencem olmadığı için sağlık masrafları ciddi bir yük oluşturdu. Gelirim olmadığı için protez alma şansımda yok" dedi. 

Eşi Leyla Aydınoğlu, hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyleyen, "Bir ptotez için yaklaşık 60 bin lira isteniyor. Yeniden çalışmak, çocuklarına sarılıp yürümek istiyor. Bırakın protezi almayı, normal tedavi masraflarını bile yardımlarla karşılayabiliyoruz. Ne olur yetkililer bize sahip çıksınlar" diye konuştu. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 15.06.2017 10:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37