Çayırova Belediyesi vatandaşlar için maske üretiyor

Maske üretimine başlayan Çayırova Belediyesi, ev ev vatandaşlara maske dağıtacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Nisan 2020 Cuma 18:07
Çayırova Belediyesi vatandaşlar için maske üretiyor

Virüsle mücadelede etkin bir çalışma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, zor süreçte ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için çözüm üretmeye devam ediyor. 

Bir taraftan salgın virüsle 7/24 mücadele eden Başkan Çiftçi, diğer taraftan kurumların malzeme ihtiyacını karşılıyor. Sağlıkçılara siperli maske üreten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şimdide ilçe halkına ücretsiz dağıtılacak maskelerin üretimine başladı. 

Maske üretiminin yapıldığı kültür merkezinde incelemeler yapan ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Belediye olarak bu süreçte kurum ve kuruluşlarımızın malzeme ihtiyacını karşılarken, vatandaşlarımıza da maske, kolonya, eldiven veriyoruz. Bu süreçte halkımızın en çok ihtiyaç duyduğu malzeme maske olduğundan hızlı ve ekonomik olması için kendi imkânlarımızla maske üretmeye başladık. 
Çayırova halkımıza ücretsiz olarak dağıtılacak maskelerden günlük 10.000 bin adet üreteceğiz ve ev ev gezerek vatandaşlarımıza dağıtacağız. Başından beri titiz ve hassas bir şekilde takip ettiğimiz bu süreçte halkımızın sağlığını korumak ve virüsün yayılmaması için 7/24 vatandaşlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37