banner55

Çayırova'da çöp konteynırları yerinde yıkanıyor

Çayırova Belediyesi, araç filosuna dâhil ettiği çöp kamyonuyla konteynırları yerinde yıkayarak vatandaşları rahatsız eden kokuya engel oluyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Haziran 2020 Çarşamba 18:51
Çayırova'da çöp konteynırları yerinde yıkanıyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, daha temiz ve yaşanabilir bir Çayırova için çözümler üretmeye devam ediyor. Göreve başladığı günden buyana birimlerde yenilikler yaparak ilçe halkına daha iyi hizmet sunmak için çalışan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, temizlik işleri müdürlüğü araç filosuna dahil ettiği kamyonla çöp konteynırlarının yerinde yıkanarak, vatandaşları rahatsız edici kötü kokulara engel oluyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine alınan çöp toplama ve yıkama aracıyla konteynırlar düzenli olarak yerinde yıkayan ekipler, konteynırların dibindeki tortuları kazıyarak ilaçlı suyla yıkamaya başladı. Çayırova genelindeki yaklaşık 3 bin 500 adet çöp konteynırını mahalle mahalle temizlenecek. Dipleri kazınarak tazyikli ilaçlı suyla yerinde yıkanan konteynırlardan kaynaklanan rahatsız edici koku böylece önlenmiş olacak.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Halkımızın sağlığı ve temiz bir çevre için tiziz çalışmalar yapıyoruz ve çözümler üretiyoruz. Yaşadığımız süreçte hijyenin önemi çok büyük. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesine dâhil ettiğimiz çöp kamyonu, konteynırı boşalttıktan sonra tazyikli suyla konteynırı yerinde dezenfekte ediyor. Halkımızın sağlığı için yenilikler ve çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37