Darıca’da dernekler dezenfekte ediliyor

1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreciyle birlikte birçok işletme kapılarını tekrar açarken Darıca Belediyesi, ilçede bulunan dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının binalarını dezenfekte ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Haziran 2020 Salı 16:19
Darıca’da dernekler dezenfekte ediliyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaptığı çalışmalarla örnek olan ve ilk günden itibaren canla başla çalışan Darıca Belediyesi, ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Toplu taşıma araçları, ibadethaneler, çocuk parkları gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı ortak kullanım alanlarında belirli aralıklarla ilaçlama yapan Darıca Belediyesi, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının binalarını ve yöre derneklerini de dezenfekte ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla vatandaşların sağlığı ve huzuru için ortak kullanım alanları olan dernek lokallerinde dezenfekte çalışmalarına başlayan ekipler, bütün dernek binalarını belirli periyotlar halinde dezenfekte edecek.

BIYIK: DERNEKLERİ ÖNEMSİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların sağlığı ve huzuru için canla başla çalıştıklarını ifade ederek “Türkiye koronavirüsle mücadele konusunda dünyaya örnek bir çalışma yürüttü. Alınan kararlar ve kurallarla birlikte yeni bir döneme başladık. Normalleşmeyle birlikte ilçemizde de birçok işletme kapılarını tekrar açtı. Bizler vatandaşlarımızın huzuru için koronavirüs tedbirleri kapsamında gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Derneklerimizi ve sivil toplum kuruluşlarımızın binalarını dezenfekte ediyoruz. İlçemizde bulunan bütün derneklerimizi vatandaşlarımızın huzuru için belirli periyotlarla dezenfekte etmeye devam edeceğiz. Aynı şekilde vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarını da dezenfekte etmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37