Demet Özdemir’den farkındalık atışı

Pembe Top, meme kanserinde erken tanı farkındalığı için 8’inci kez havalanacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
07 Ekim 2021 Perşembe 13:26
Demet Özdemir’den farkındalık atışı

Meme kanserinde erken tanı farkındalığının sembolü haline gelen Pembe Top, 8’inci yılında başarılı oyuncu Demet Özdemir’in elinden havalanacak. Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi olan başarılı oyuncu Demet Özdemir, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekecek.

Her 8 kadından birini etkileyen meme kanserinde erken tanı hayat kurtarıyor. Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle her yıl Ekim ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda gerçekleştirilen Pembe Top Sahada projesi meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekiyor. Meme kanserinde erken tanının sembolü haline gelen Pembe Top bu yıl Demet Özdemir’in elinden havalanacak.

Pembe Top, 21 Ekim 2021 Perşembe akşamı Anadolu Efes Spor Kulübü ile UNICS Kazan arasında oynanacak Turkish Airlines EuroLeague maçında tekrar sahada olacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’da başlayacak.

DEMET ÖZDEMİR: DÜZENLİ KONTROLLERDEN KAÇMAMALIYIZ

Projeye gönüllü olarak destek veren başarılı oyuncu Demet Özdemir, “Pembe Top” ile objektif karşısına geçti. Projenin bir diğer destekçisi, usta fotoğrafçı Tamer Yılmaz’a poz veren Özdemir, “Böylesine önemli bir konuda farkındalık yaratılmasına destek olabildiğim için çok mutluyum, umarım daha fazla kadının sağlıkları için bir adım atmasına katkı sağlayabilirim” dedi. Meme kanserinde erken tanının hayat kurtardığını hatırlatan Özdemir, “Kadınlar belirli bir yaştan sonra meme muayenesi yaptırmalı. Benim başıma gelmez diye düşünerek kontrollerden kaçmamalıyız. Kendimize ve sevdiklerimize bunu hatırlatmamız çok önemli ancak bu şekilde meme kanserinden daha fazla kadının korunmasını sağlayabiliriz” diye konuştu.

ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ HAKKINDA

Yaşam kalitesini artırmak için dünya standartlarında sağlık hizmeti sunmak hedefiyle kurulan Anadolu Sağlık Merkezi, modern tıbbın gereklerini yeni ve kapsamlı bir sağlık anlayışıyla hastalarına aktarıyor. Hizmet kalitesine önemli katkı sağlayan Johns Hopkins Medicine (JHM) ile devam eden iş birliği Anadolu Sağlık Merkezi'nin “Sağlığın Merkezi” olma vizyonunu destekliyor. Anadolu Sağlık Merkezi; onkoloji, kalp damar sağlığı, kadın hastalıkları ve tüp bebek, nöroloji, cerrahi bilimler ve iç hastalıkları dâhil olmak üzere tüm branşlarda sunduğu hizmetlerde hasta odaklı yaklaşımla hareket ediyor. Hizmetlerinde hasta hakları ve güvenliğini temel önceliği olarak belirleyen Anadolu Sağlık Merkezi, kaliteli sağlık hizmeti ile dünyanın farklı bölgelerinden gelen hastalara tedavi olanağı sunuyor.

ANADOLU EFES SPOR KULÜBÜ HAKKINDA

Türkiye’de basketbolun kitlelere yayılması ve sevdirilmesinde en büyük paya sahip olan Anadolu Efes Spor Kulübü, Tuncay Özilhan başkanlığında, Efes Pilsen Spor Kulübü adıyla 1976 yılında Kadıköyspor’un devralınmasıyla kurulmuştur. Yıllar içerisinde Türk basketbol tarihinde pek çok ilke imza atarak ilklerin takımı olmayı başaran Anadolu Efes, 2020-2021 sezonu itibarıyla müzesinde 1 EuroLeague Şampiyonluğu, 1 Koraç Kupası, 15 Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonluğu, 11 Türkiye Kupası ve 12 Cumhurbaşkanlığı Kupası bulundurmaktadır.

Anadolu Efes Spor Kulübü ayrıca EuroLeague tarafından “Avrupa’nın En İyi Pazarlama Yapan Kulübü” seçilen tek Türk kulübüdür. EuroLeague Devotion Pazarlama Ödülleri’nde dört kez Altın Ödül (2010, 2013, 2017 ve 2020) kazanan Anadolu Efes, iki kez de Gümüş Ödül (2019 ve 2021) kazanmıştır.

Kısa sürede Türk Basketbolu’nun kilometre taşlarından biri olan Anadolu Efes Spor Kulübü’nün temel amaçlarından biri Türk sporunu ileriye götürmek, Avrupa sahalarında ülkemizi başarı ile temsil ederek basketbolumuzu tüm gençlere sevdirmektir. Şimdiye kadar altyapısından sayısız yıldızlar yetiştiren Anadolu Efes, sporumuza her yıl yeni yetenekleri armağan etmektedir.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37