GEBKİM'den örnek davranış

Dilovası Belediyesi tarafından başlatılan koronavirüs ile ilgili mücadeleye GEBKİM OSB’den destek geldi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Nisan 2020 Pazar 14:35
GEBKİM'den örnek davranış

Dilovası Belediyesi tarafından başlatılan koronavirüs ile ilgili mücadeleye GEBKİM OSB’den destek geldi.
Tüm dünyada büyük endişe yaratan koronavirüs salgını ile ilgili çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Dilovası Belediyesi temizlik ekiplerine bir destek de Dilovası’nda faaliyet gösteren GEBKİM OSB’den geldi.

TÜM YOLLAR İLAÇLANDI

Dilovası’nda bulunan Gebze Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi Koronavirüs’le ilgili Dilovası Belediyesi’nin sürdürdüğü mücadeleye destek vermek için OSB içerisinde üretilen dezenfekte ilaçları ile Dilovası ana arterlerini ve Dilovası Devlet Hastanesi etrafını baştan aşağı komple dezenfekte etti. 

Sabah başlayan dezenfekte çalışmasında tüm yolları ilaçlayan GEBKİM OSB’nin örnek davranışına Dilovalılar da takdirle karşıladı. 
 
BAŞKAN ŞAYİR TEŞEKKÜR ETTİ

GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi tarafından başlatılan dezenfekte çalışmaları Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir tarafından da memnuniyetle karşılandı. 

GEBKİM OSB yönetimine teşekkür eden Başkan Şayir, "Tüm dünya gibi ülkemizde de koronarivüs ile ilgili büyük mücadele veriliyor. Biz de Dilovası Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için 7/24 tüm ekiplerimizle mücadelemizi sürdürürken, GEBKİM OSB Başkanı Vefa İbrahim Arabacı ve yönetimi tarafından da bu şekilde destek görmek bizleri sevindirdi. 
Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde OSB yönetiminin davranışı diğer kurumlara örnek olur İnancındayım. İnşallah bu salgın belasından kısa sürede hep birlikte kurtulacağız. Yine eski güzel günlerimize devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37