banner55

Gebze'de Kovid-19 İletişim Merkezi Hattı kuruldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Kovid-19 İletişim Merkezi Hattı kuruldu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ağustos 2020 Salı 14:23
Gebze'de Kovid-19 İletişim Merkezi Hattı kuruldu

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Kovid-19 İletişim Merkezi Hattı kuruldu.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu yaptığı açıklamada, salgınla mücadele konusunda yürütülen çalışmalara değindi.

İlçede Kovid-19 İletişim Merkezi Hattı kurduklarını aktaran Kadıoğlu, "Gebze’de ikamet eden Kovid-19 hastalarımızın sorularını cevaplamak ve sorunlarının çözüme ulaşmasına yardımcı olmak, sağlık kurumları arası koordinasyonu sağlamak amacıyla Gebzeli vatandaşlarımız için Covid-19 İletişim Merkezi Hattını hizmete açtık." ifadesini kullandı.

Kovid-19 hastalarının direkt ulaşabilecekleri iletişim hattının 0(262) 550 50 97 olduğunu açıklayan Kadıoğlu, şunları kaydetti:

Aslında herkesin bir ucundan tutması lazım. Toplumsal bilinç içerisinde hareket edip, topyekun mücadele içerisinde salgın sonlanana kadar devam etmemiz gerekiyor. Sadece sağlık personelimizin değil, herkesin ucundan tutması lazım gereken bir konudan bahsediyorum. Salgın uzadıkça inanın herkes kaybedecek, kendi hayatımızla ilgili kurallara uymalıyız. Maske takmak ve sosyal mesafe kuralına riayet etmek, virüsün bulaşmasını yüzde 100'e yakın önlüyor. Bir de bu iki kuralın yanında hijyene de dikkat edersek aslında virüsten her haliyle korunmuş oluruz.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37