Glutensiz Yaşam Derneği'nden Başkan Demirci'ye ziyaret

Glutensiz Yaşam Derneği'nden Başkan Demirci'ye ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Eylül 2018 Perşembe 15:00
Glutensiz Yaşam Derneği'nden Başkan Demirci'ye ziyaret


Çayırova
Belediye Başkanı Şevki Demirci, Glutensiz Yaşam Derneği Başkanı Emine Otlu ve yönetimini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Çölyak hastalığı hakkında ve dernek faaliyetleri konusunda bilgilendirmelerde bulunan Otlu, derneklerine vermiş olduğu desteklerinden dolayı başkan Demirci’ye teşekkürlerini iletti.

ÇÖLYAK HASTALIK DEĞİL BİR YAŞAM BİÇİMİDİR

Çölyak hastalarının bir dernek altında toplanarak bilinçlenmesinin önemine değinen Belediye Başkanı Şevki Demirci, Glutensiz Yaşam Derneği’ne desteklerinin devam edeceğini söyledi. Glutensiz ürün bulma noktasında her zaman çölyak hastalarının ve ailelerinin yanında olduklarını ifade eden Demirci, aslında çölyakın tespit edilmesinin ardından hastalık olarak değil bir yaşam biçimi olarak kabul görmesi gerektiğini de vurguladı. 

Demirci, "Çocuklarımız ve ailelerimizin sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmesi için derneğimizle her zaman iletişim halindeyiz. Onların glutensiz ürün ihtiyaçlarına destek olup, gerek programlarında gereksede diğer aktivitelerinde belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bir yaşam şekli olarak gördüğümüz çölyakın halkımız arasında daha da bilinmesi adına derneğimizin faaliyetlerine katılıyoruz. Tüm dernek üyelerimize uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum" dedi. 


Son Güncelleme: 20.09.2018 15:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37