Kartepe’de parklar gençleri bekliyor

Kartepe Belediyesi ekipleri uzun bir aradan sonra çocukların ve gençlerin bu hafta içi sokağa çıkma izinleri öncesinde parkları ve yeşil alanları dezenfekte etti.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Mayıs 2020 Çarşamba 15:30
Kartepe’de parklar gençleri bekliyor

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 önlemleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde gelişmelere uygun olarak devam ediyor. Belediye ekipleri hafta içi dışarı çıkacak olan gençler ve çocuklar için parkların dezenfekte işlemlerini tamamladı.

PARKLAR HAZIR HALE GETİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle 14 yaş ve altı çocuklar 13 Mayıs Çarşamba günü; 15-20 yaş arasındaki gençlerin ise 15 Mayıs Cuma günü, 11.00-15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak kaydıyla dışarıya çıkabilecek. Kartepe Belediyesi ekipleri uzun bir aradan sonra dışarıya çıkacak çocuklar için Kartepe’de 32 mahalle de bulunan 152 park ve çocuk oyun alanları dezenfekte edildi.

TADINI ÇIKARIN

Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bakanlıklarımızın talimatları doğrultusunda Kartepemiz genelinde dezenfekte işlemlerine devam ediyoruz. Uzun bir aranın ardından yürüme mesafesinde dışarı çıkmalarına izin verilen çocuklarımız ve gençlerimiz için Kartepe genelinde parklarda gereken hazırlıklar yapıldı. Covid-19 önlemleri 7/24 devam etmektedir. Kurallara uyarak, sosyal mesafeye dikkat ederek, tertemiz parklarınızda serbestliğiniz tadını çıkarın sevgili çocuklar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37