banner55

Kocaeli Sağlık Müdürü Ergüney, başhekim ve güvenlik görevlisine saldırıyı kınadı.

Kocaeli Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Körfez ilçesinde özel bir hastanede başhekim ve güvenlik görevlisinin hasta yakınları tarafından saldırıya uğramasını kınadı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ağustos 2020 Salı 20:55
Kocaeli Sağlık Müdürü Ergüney, başhekim ve güvenlik görevlisine saldırıyı kınadı.

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, Körfez ilçesinde özel bir hastanede başhekim ve güvenlik görevlisinin hasta yakınları tarafından saldırıya uğramasını kınadı.

Olayın yaşandığı hastaneyi ziyaret eden Ergüney, hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Esener Maçil ve saldırıya uğrayan Başhekim Op. Dr. Ufuk Şenel ile çalışanlara geçmiş oldun dileğinde bulundu.  

Ergüney, burada yaptığı açıklamada, hayatın hiçbir alanında, özellikle sağlık tesislerinde şiddete başvurulmasının kabul edilemeyeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

Sağlık tesislerinde görevli tüm meslek mensuplarına minnettar olduğumuz bir dönemde, böylesi istenmeyen bir durum kabul edilemez. Vatandaşlarımızın sağlığı için personelimiz tarafından yapılan uyarılara karşılık, şiddet gösterilmesi bizleri bir kez daha düşündürmeli. İnsanlığa sağlık hizmeti vermekten başka bir amacı olmayan ve bu kutsal görevi en iyi şekilde icra etmeye gayret eden sağlık çalışanlarına yönelik tüm saldırıları şiddetle kınıyoruz. Her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız ve durumun takipçisi olacağız.

Son Güncelleme: 18.08.2020 21:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37