Konak Hastanesi Gebze’den Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı ziyaret

Konak Hastanesi Gebze’den Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı ziyaret

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Aralık 2016 Pazartesi 11:53
Konak Hastanesi Gebze’den Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı ziyaret
Konak Hastanesi Gebze yönetimi ve çalışanları, en büyük engel sevgisizliktir mesajıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Beşyıldız Özel Eğitim Okulu'nu ziyaret ederek okulda eğitim gören öğrenciler ve velilerinin yanında oldu. 

Konak Hastanesi Gebze,  3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Beşyıldız Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti. Konak Hastaneleri Gebze Genel Koordinatörü Dr. Yahya Yazıcı’nın başkanlığında yapılan ziyarete, Konak Hastaneleri Gebze İdari Koordinatörü Halit Apak, Konak Hastaneleri Gebze Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayla İlgün ve Hastanenin Kurumsal İletişim ve Pazarlama ekibi katıldı.  
Beşyıldız Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklar ve değerli velileri ile sohbet eden Konak Hastaneleri Gebze yönetimi ve çalışanları, pasta keserek Konak Hastaneleri’nin ileriye dönük yapmayı planladığı  sosyal sorumluluk projeleri üzerine konuştular. 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde en büyük engelin sevgisizlik olduğu mesajı veren Konak Hastaneleri Gebze yönetimi ve çalışanları, başta Beşyıldız Özel Eğitim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cesur olmak üzere tüm yönetim ve öğretmenlere sevgiyle büyüttükleri yeni nesiller için teşekkür etti. 
Son Güncelleme: 05.12.2016 12:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37