Medical Park Gebze Hastanesi kadın sağlığı hakkında bilgilendirmeye devam ediyor

Medical Park Gebze Hastanesi kadın sağlığı hakkında bilgilendirmeye devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Kasım 2016 Salı 12:03
Medical Park Gebze Hastanesi kadın sağlığı hakkında bilgilendirmeye devam ediyor
Medical Park Gebze Hastanesi ve Türk Metal Sendikası işbirliği devam ediyor. Medical Park Gebze Hastanesi Uzmanları Türk Metal Sendikası Gebze 1 nolu şube başkanı Şeref Özcan,  Dilovası Şube Başkanı Olcay Dursun ve kadın üyeleri ile Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde buluştu.

Medical Park Gebze Hastanesi çalışanları tarafından karşılanan Türk Metal Sendikası Kadın üyeleri girişte hastane hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı da buldular.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Murat Api Kadın Sağlığında düzenli kontrollerin önemine dikkat çekti. Prof. Dr.Api’nin sunumunun ardından ve Uzman Diyetisyen Simge Çolakoğlu Sağlıklı ve Dengeli Beslenme püf noktalarını anlattı. Kozmotoloji Bölüm Sorumlusu Elif Şenyiğit Dibek bölümle ilgili soruları yanıtladı. 2 saat süren Kadın Sağlığı söyleşisi ardından katılımcılar elmalarıyla poz verdi. 

Medical Park Gebze Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Erol Ateş söyleşi sonunda katılımcılarla yaptığı sohbette, Medical Park Gebze Hastanesi olarak bilinçlendirme toplantılarına verdikleri önemden bahsetti. Sadece Kadın sağlığı değil tüm branşlarda Gebze halkı ile buluşmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi. 
Medical Park Gebze Hastanesi çalışanları Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi Müdürü Ufuk Eser’e ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak merkezden ayrıldılar. 
Son Güncelleme: 22.11.2016 12:09
Anahtar Kelimeler:
KeşanKenevir
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37