Memorial Pembe Farkındalık Festivali başlıyor

Memorial Pembe Farkındalık Festivali, meme kanseri ile etkin bir mücadele için 1 Ekim’de Zorlu Center’da.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Eylül 2022 Salı 12:46
Memorial Pembe Farkındalık Festivali başlıyor

Memorial Pembe Farkındalık Festivali, meme kanseri ile etkin bir mücadele için 1 Ekim’de Zorlu Center’da.

Her 8 kadından birini hayatının bir döneminde etkileyen meme kanseri, günümüzde erken tarama yöntemleri ile kontrol altına alınabilir ve erken evrede tedavi edilebilir kanser türleri arasında yer alıyor.

Memorial Sağlık Grubu’nun, meme kanserinde farkındalığı artırmak ve erken tanının önemine dikkat çekmek için ‘Ayna Karşısında 5 Dakika’ sloganı ile hayata geçirdiği Pembe Ayna Projesi, pek çok etkinliğin bir arada olduğu festivale dönüşüyor. Meme Kanseri için düzenlenen Pembe Farkındalık Festivali’nde; A’dan Z’ye meme kanserinin anlatıldığı uzman doktor söyleşileri, kanserle mücadelede başarı hikayeleri, sanatın iyileştirici gücü ve “Kendine iyi bak” atölyeleri, sağlıklı beslenme önerileri ve tarifler, stant aktiviteleri, sürpriz eğlenceler ile yoga ve nefes terapisi, katılımcılar için etkinlik alanında, pembe aynadan yansıyacak.

ERKEN TANI İÇİN “AYNA KARŞISINDA 5 DAKİKA

Meme kanserinde erken tanı ve kendi kendine meme muayenesinin önemini sembolize eden, ‘Ayna Karşısında 5 Dakika’ sloganı ile hayata geçirilen “Pembe Ayna” projesi, Memorial Pembe Farkındalık Festivali kapsamında 1 Ekim’de Zorlu Center’da farkındalık yolculuğuna çıkıyor. Her kadının meme farkındalığı için ayna karşısında kendisini izlemesi ve böylece memede var olan bir kitlenin erken evrede fark edilmesine dikkat çeken Pembe Ayna, festivalin ardından 15 Ekim tarihine kadar Zorlu Center Boğaz katında toplumsal bilinçlendirmeye katkı sağlayacak katılımcıları bekliyor.

KANSERLE MÜCADELEDE BAŞARI HİKAYELERİ BU FESTİVALDE

Kanserle mücadelesini kazanan gerçek hayat öykülerinin kahramanları olan, 11 yıl arayla kanserle tanışan ve iki kişilik bu zorlu sınavı başarıyla atlatan ünlü influencer çift Bahar ve Mehmetcan Karacan, ünlü oyuncu Zeynep Beşerler’in moderatörlüğünde kanser deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun da kanser hastaları için motivasyon ve yoganın önemi ile ilgili değerli bilgiler aktaracak. Söyleşinin ardından kansere karşı tüm katılımcılarla birlikte yoga etkinliği yapılacak.

01 Ekim Cumartesi günü bando performansı ile açılışı yapılacak olan ve meme kanseri farkındalığının dünyadaki sembol rengi olan pembe renkle donatılmış Zorlu Center Park Alanı’nda halka ücretsiz olarak düzenlenecek organizasyonda, siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

PROGRAM

Tarih: 01 Ekim 2022 Cumartesi
Saat: 10.00-17.00
YER: Zorlu Center Park Alanı

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37