Migros ve Olmuksan IP, omuriliği felçlileri için bir araya geliyor

Migros ve Olmuksan IP, omuriliği felçlileri için bir araya geliyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Haziran 2019 Cuma 11:01
 Migros ve Olmuksan IP, omuriliği felçlileri için bir araya geliyor


Olmuksan IP ve Migros’tan engelleri aşan işbirliği Migros ve Olmuksan IP, omuriliği felçlileri için bir araya geliyor.

Migros ile Olmuksan International Paper, omurilik felci hakkında farkındalık yaratmak ve hareket kısıtlılığı yaşayan bireylerin akülü tekerlekli sandalye erişimine destek olmak için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına işbirliği yapıyor.

Oluklu mukavva sektörünün lider firmalarından Olmuksan International Paper (Olmuksan IP), kurumsal sosyal sorumluk çalışmaları kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin (TOFD) 2011 yılından bu yana yürüttüğü plastik kapak toplama projesine destek olmak amacıyla Migros ile işbirliği yaptı. 
Bu işbirliği kapsamında Olmuksan IP, plastik kapak toplamak amacıyla Migros’un Marmara Bölgesi’ndeki 20 mağazasına yerleştirilmek üzere kutular hazırladı. Her mağazada ikişer adet bulunan bu kutuların amacı, omurilik felçlilerinin ihtiyacı olan akülü tekerlekli sandalyeler ile medikal malzemelere erişimlerine katkı sağlamak ve insanları plastik kapakları geri dönüştürmeye teşvik etmek. 

AMACIMIZ, OMURİLİK FELÇLİLERİ YARARINA 
PLASTİK KAPAK PAYLAŞIMINI TEŞVİK ETMEK

Sosyal duyarlılığı yüksek projelerde yer almayı önemsediklerini belirten Olmuksan IP Genel Müdürü Ergun Hepvar, sözlerine şöyle devam etti: 

1998’den beri Türkiye'de omurilik felçlilerinin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümü için çalışan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) yararına, Türkiye’de modern perakende sektörünün öncüsü olan Migros ile işbirliği gerçekleştirmekten son derece mutluyuz. Olmuksan IP olarak sosyal sorumluluk projelerini geliştirmenin elzem olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu bakış açısı doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.

*İşbirliği kapsamında Olmuksan IP'nin plastik kapak toplamak amacıyla hazırladığı kutulara,
  Migros'un Marmara Bölgesi'ndeki şu mağazalarında ulaşılabiliyor: 

5M ARENAPARK HALKALI MİGROS, 5M BEYLİKDÜZÜ MİGROS, 5M TORİUM MİGROS, 5M YENİBOSNA STARCITY MİGROS, 5M VIAPORT MİGROS, 5M SİLİVRİ MİGROS, 5M SİLİVRİ MİGROS KİPA AVM, BAHÇEŞEHİR MMM MİGROS, KADİR HAS CENTER MMM MİGROS, YENİBOSNA İSTANBUL MMM MIGROS, KARTAL ATALAR İSTANBUL MMM MİGROS, KARTAL SAHİL MMM MİGROS, NOVADA AVM ATAŞEHİR MMM MİGROS, ATAKÖY KONAKLARI MMM MİGROS, BAKIRKÖY CAPACITY MMM MIGROS, GALLERIA MMM MİGROS, GÖKTÜRK İSTANBUL MMM MİGROS, İSFANBUL AVM MMM MİGROS, MERTER MMM MİGROS, METRO CITY MMM MİGROS.

OLMUKSAN INTERNATİONAL PAPER HAKKINDA


Türkiye'de 1968'den bu yana faaliyet gösteren ve 2013 yılında Olmuksan International Paper (BIST:OLMIP) adını alan şirket, ürün ve çözümleriyle oluklu mukavva ambalaj sektörünün lider firmalarındandır. Gebze, İzmir, Adana, Bursa ve Çorum'daki 5 kutu tesisi ve 1200'e yakın çalışanı ile yerel pazarda ve ihracat bölgelerine yüksek kalitede ve müşteriye özel ürünlerle hizmet sunmakta; sürdürülebilirlik, çevre bilinci ve iş güvenliği alanındaki küresel vizyonunu tüm paydaşlarına yansıtarak üretimini sürdürmektedir.

2018 itibariyle cirosu 1,1 milyar TL'ye ulaşan Olmuksan International Paper, 2018 yılı ISO Türkiye'deki ilk 500 Büyük Sanayi Şirketi sıralamasında bir önceki seneye göre 10 basamak çıkarak 165. sırada yer almıştır. Daha fazla bilgi için: http://olmuksan-ipaper.com/tr 

INTERNATİONAL PAPER HAKKINDA


Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Kuzey Afrika ve Rusya'da üretim faaliyetleri yürüten International Paper (NYSE:IP); yenilenebilir fiber bazlı ambalaj, kağıt hamuru ve kağıt ürünleri alanında küresel çapta lider üreticidir. International Paper, ürünlerin korunması ve pazarlanmasına olanak veren ambalaj malzemeleri üreterek dünya ticaretine katkıda bulunmaktadır. Bebek bezi kâğıdı, kâğıt mendil ve insan sağlığını koruyan diğer hijyen ürünleri ile eğitim ve iletişimde kullanılan kâğıtlar üretmektedir.

Merkezi ABD'nin Tennessee eyaletindeki Memphis kentinde bulunan International Paper, 53.000 kişiyi istihdam etmiştir ve 150 ülkede 25 binin üzerinde müşterisine hizmet vermektedir. International Paper'ın net satışları 2018'de 23 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. International Paper EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Rusya) bölgesinde, ofis kağıtları ve fiber bazlı ambalajların üretimi ve pazarlanmasına odaklanmaktadır.

International Paper, çok çeşitli uygulamalarda kullanılan yüksek kaliteli boyut kesimli kâğıt, kuşe ve kaplanmamış karton ve oluklu konteynerlerin lider tedarikçisidir. EMEA bölgesinde yaklaşık 10.000 kişiyi istihdam eden International Paper'ın bölgedeki net satışları 2018'de yaklaşık 3,2 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. International Paper, ürünlerimiz ve dünya vatandaşlığı çabalarımız ile ilgili daha fazla bilgi için: www.internationalpaper.com 



Son Güncelleme: 14.06.2019 16:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37