Özel Gebze Cerrrahi Tıp Merkezi’nde tanıtım yapıldı

Özel Gebze Cerrrahi Tıp Merkezi’nde kahvaltılı basın toplantısı yapıldı. Tıp Merkezi’nin tanıtımının yapıldığı toplantıya Genel Müdür Hasan Karadaş, Başhekim Uzm.Dr. Yavuz Bayır, Prof.Dr. Hayrettin Yekeler, Prof. Dr. Mehmet Aydoğan, doktorlar, idari kadro ve basın mensupları katıldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Eylül 2021 Pazar 13:15
Özel Gebze Cerrrahi Tıp Merkezi’nde tanıtım yapıldı

Özel Gebze Cerrrahi Tıp Merkezi’nde kahvaltılı basın toplantısı yapıldı. Tıp Merkezi’nin tanıtımının yapıldığı toplantıya Genel Müdür Hasan Karadaş, Başhekim Uzm.Dr. Yavuz Bayır, Prof.Dr. Hayrettin Yekeler, Prof. Dr. Mehmet Aydoğan, doktorlar, idari kadro ve basın mensupları katıldı.

Programla ilgili görüşlerini açıklayan Özel Gebze Cerrahi Tıp Merkezi Genel Müdürü Hasan Karadaş konuşmasında şunları söyledi:

Gebze Cerrahi Tıp Merkezi hikayemiz yaklaşık 8 ay önce başladı. Bir kurumun bize geçmesinden sonra sürekli kendimiz geliştirerek yolumuza devam ettik ve sağlık sektöründeki sektörel hayatımızı bir adım daha ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Gebze’de olmaktan mutluyuz. Özellikle Gebze halkına ve bölge halkına hizmet vermekten mutluyuz. Verdiğimiz memnuniyet kadar da doğrusu güzel işler yaptığımızı biliyoruz.

Bugün de özellikle doktor kadromuzun tanıtımı ve bundan sonra Gebze’de özellikle ortopedi alanında hizmet verecek doktor kadromuzu anlatmaktan da büyük bir onur duyuyorum.

Sebebi de şu, aşağı yukarı 20 yıllık sektör hayatımda beni bu kadar heyecanlandıran ve güzel bir hizmetin ortaya konacağına inandığım bir adım atmış oluyoruz.

Çünkü tanıtımını yaptığımız doktorlar sizler de göreceksiniz ki kendi adıma ve Gebze adına çok ama çok şanslı olacağımızı görmüş olacağız.

Dönem dönem sektörde paydaşlarımızla ve paydaş kurumlarla bir araya geliyoruz ve deneyim paylaşımında bulunuyoruz. Bugün de çok ama çok önemli, dışarıdan başarılarını keyifle izlediğimiz Emsey Hospital’in Yönetim Kurulu Başkanı Pror.Dr. Hayrettin Yekeler’i ağırlıyoruz. Bu noktada deneyimleri bizim için çok önemli.

Ben sözü bizde uzun süre emeği olan ve dahiliye iç hastalıklar denilince akla gelen isim Uzman Doktor Yavuz Bayır bizim başhekimimiz sözü ona bırakıyorum.

UZM.DR. YAVUZ BAYIR: SADECE GEBZE’NİN DEĞİL MARMARA BÖLGESİNİN BELKİ TEK YA DA İKİ MERKEZİNDEN BİRİSİYİZ

Ben de Hasan beyin belirttiği gibi burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Gebze Cerrahi Tıp Merkezi’ni Gebzelile çok çok iyi bilir ama kısaca bahsedeyim. Fizikmer olarak aslında başlamış, Medcity olarak devam etmiş, aşağı yukarı 1 yıldır Hasan beyin devralmasıyla da Özel Gebze Cerrahi Tıp Merkezi olarak hizmete devam ediyoruz. Burada 4 ana branş haricinde ortopedi, dahiliye, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, kadın doğum ve lokomotif olarak fizik tedavi.

Ona da şöyle bir parantez açmam gerekiyor. Sadece Gebze’nin değil, Marmara bölgesinin hatırı sayılır belki tek ya da iki merkezden biri diyebilirim. Bu kadar iddialıyız bu konuda. Şöyle bir şey söyleyeyim, daha önce bir üniversite hastanesiyle fizik tedavi olarak görüşmemiz olmuştu. Çok rahatlıkla bir üniversite hastanesini idare edebilecek altyapısı, hizmet ağımız var. Şu anda 11 katın 4 katı zaten fizik tedavi olarak hizmet vermekte. Biz de diğer branşlarımızla hizmet vermeğe devam ediyoruz. Ekibimiz alanında Türkiye çapında güzel işler yapan, bizim de gurur duyduğumuz doktorlarımız.

PROF.DR. HAYRETTİN YEKELER: YILDA 90 FARKLI ÜLKEDEN 5 BİNİN ÜZERİNDE HASTA TEDAVİ EDİYORUZ

Özel Gebze Cerrahi Tıp Merkezi’ne ilk defa geldim birlikte de gezdik az önce. Gerçekten özellikle fizik tedavisi ön planda olan kapsamlı bir merkez. Bunu yanın da birçok üniteleri de var. Özellikle fizik tedavi alanında hemen hemen her şeyin olduğunu gördüm. Kurum da çok güzel, ekibi güzel. İnşallah kendilerine başarılarının devamını diliyorum. Ortopedi alanında da özellikle birçok ortopedinin değişik alanlarında yapılan branşlarındaki doktor arkadaşlarla da burada kadrolarla çalışacak şekilde anlaşmalar yaptılar. Ortopedi noktasında da ciddi bir güç katacaktır.

Ben kısaca Emsey Hastanesi’nden bahsedeyim. Emsey Hospıtal Kurtköy’de, Sabiha Gökçen Hava Limanı’na 3-4 kilometre mesafede kurulmuş 254 yataklı bir özel hastane. Yaklaşık olarak 9.5 yıldır faaliyetteyiz. Bu süre zarfında çok şükür sektörde gerek yurt içinde, gerek yurt dışın da marka konumuna gelmiş bir hastane. A Plas bir hastaneyiz. Tüm branşlarda çok özellikli işler yapıyoruz. Yurt dışından ciddi miktarda hastalar alıyoruz. Yılda 90 farklı ülkeden 5 binin üzerinde ayakta, yatan hasta tedavi ediyoruz. Ülkemize döviz kazandırıyoruz.

Alanlarımızın en önemlilerinden birisi de ortopedi ve beyin cerrahi branşımız. Orada da çok kıymetli hocamız Prof. Dr. Mehmet Aydoğan hocamızla ve ekibiyle özellikle omurga cerrahisinde Türkiye’de çok çok iyi bir noktadayız. Uluslararası alanlarda da markalaşmış konumdayız. Yurtdışından bir çok ülkeden ortopedi ve beyin cerrahi için hasta alıyoruz ve bunların tedavilerini çok başarıyla yapıyoruz. Onun dışında onkoloji alanında olsun, kemik iliği nakli noktasında, kanser cerrahileri noktasında, kalp cerrahisi gibi birçok alanda çok çok özellikli tedaviler yapan bir hastaneyiz. Biz her zaman Hasan Karadaş kardeşimizin yanındayız ve kendisinin güzel şeyler yapacağına inanıyoruz.

PROF. DR. MEHMET AYDOĞAN: BU HİZMETİ VE İŞBİRLİĞİNİ ÇOK ANLAMLI BULUYORUM

Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizim Emsey Hospital ile birlikteliğimiz 3 yıl öncesine dayanıyor. Benim yurt dışına açılma projelerim vardı. Hayal ettiğimiz yerlerin çok ötesine çıktık ve şuna inanıyorum ki yurt dışında ülkemizi çok başarıyla temsil ettik ve tanıtımına da katkıda bulunduk. Hasan hocanın gelip böyle bir işbirliği başlatma isteğiyle de tekrardan yurt içinin de bizim için çok önemli olduğunu kavradık ve inşallah yaptığı yatırımla birlikte, gösterdiği gayretle birlikte biz de üstümüze düşen ne varsa yapıp burada kendi vatandaşımızın ki Gebze bizim için çok önemli. Gebze’nin hastasının da burada tedavi olması gerektiğini, İstanbul’a gelecekse de doğru yerlere yönlendirilmesi gerektiğini düşündüğüm için bu hizmeti çok anlamlı buluyorum. Bu işbirliğini çok anlamlı buluyorum.

Program daha sonra doktorların tanıtımıyla son buldu.

Son Güncelleme: 12.09.2021 13:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37