Şeffaf maske Gebze’de satışta

Yüzünü göstererek, virüsten korunabilirsiniz.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Aralık 2020 Pazartesi 12:47
Şeffaf maske Gebze’de satışta

Almanya ve İtalya'da üretilen, Dünya’nın pandemi ile mücadelede en son geliştirdiği ürün olan şeffaf maskeler, Aker Holding’in girişimleri ile tüm Dünya ile aynı anda Gebze’de de satışa sunuluyor.

Dünya’da büyük ilgi gören AllegraMask, şeffaf yapısı ve renk seçimleri ile yüzünüzü tamamen gösteriyor ve aynı zamanda normal maskeye göre daha çok koruyor. 

500 kez yıkanma özelliği olan AllergaMask’ın güvenilirliği ve koruyucu özelliği Alman Bilim insanları tarafından kanıtlandı.

AKER HOLDİNG GÜVENCESİ İLE

Türkiye’de Devlet Hastanesi ve Devlet Kurumları dışında, sanayiye ve vatandaşın ayağına kovid-19 testlerini götüren ilk kurum olan Aker Ortak Sağlık Güvenlik, koronavirüs ile mücadelede bir çok ilke imza attı. 

Türkiye’de ki test sayılarının artışına katkı sunan, ilk günden itibaren, pandemi ile mücadeleyi, Milli Mesele olarak gören Aker Holding, hiçbir kar gözetmeden, kurumsal çıkar hesabı yapmadan, pandemi mücadelede yerini aldı. 

Tüm yeni teknolojileri Ülkemiz ile birlikte Gebzemize de getiren Aker Holding, maske konusunda ulaşılmış en son teknolojiyi de Gebze’ye getiren firma oldu.

ALMAN MENŞELİ ALLERGAMASK

Alman ve İtalyan ortak üretimi olan Alman Bilim İnsanlarının ürettiği AllergaMask, şeffaf yapısı ile yüzünüzün tamamen görülmesini sağlıyor. Hareket halinde iken güvenle kullanacağınız bu özel ürün, tüm risk faktörlerine göre hazırlanmış. Ağız ve burunu kavrayan AllergaMask, pandemi sürecinde yüzünüzü güvenle göstereceğiniz bir ürün. 

500 kere yıkanma özelliğine sahip bu özel ürünün, sıcak su ve sabunla yıkanıp, güvenle kullanılması mümkün. Buğu yapmayan, çizilmeyen AllergaMask, ağız ve burunu korur, hastalık bulaşına izin vermez.

TÜRKİYE’YE DAĞITIMINI YAPACAK

Pandemi ile mücadelede yaptığı çalışmalarla adını Türkiye’de duyuran Aker Holding, sanayiye taşıdığı testlerden sonra, korona ile mücadele de, tüm yeni gelişmeleri Gebze’ye de taşıdı. AllergaMask’ı da Türkiye’ye ilk getiren kuruluş olan Aker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertağrul Işık, "ilk günden itibaren pandeminin tüm insanlığı tehdit eden bir salgın olduğunun bilinci ile sağlık sektöründe hizmet veren bir kuruluş olarak, bu mücadelede yerimizi almak istedik. 
Olaya hiçbir zaman kar-zarar olarak bakmadık, meseleyi Milli meselemiz olarak gördük. Test uygulaması ve diğer hizmetlerimiz bu düşünce ile gelişti. Maske konusunda son teknoloji olan AllmergaMask çok özel bir ürün ve Alman menşeli, Almanya ve İtalya başta olmak üzere tüm Avrupa’da ilgi gören bir ürün. 
Bu ürünü de Aker Holding olarak, bölgemize ve Ülkemize getirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm Türkiye’ye AllergaMask, Aker Holding aracılığı ile dağıtılıyor. Ülkemiz insanının sağlığına sunduğumuz kadar, bölgemizin tanıtımına da katkı sunduğumuz için ayrıca mutluyuz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37