TSSF'den Onur Gecesi ve Ödül Töreni

TSSF'den Onur Gecesi ve Ödül Töreni

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Kasım 2019 Çarşamba 18:54
TSSF'den Onur Gecesi ve Ödül Töreni

 


Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF),
sualtı sporlarının 6 farklı branşında 2018 ve 2019 yılında ülkemize kazandırdığı 3 dünya, 5 Avrupa şampiyonluğu başta olmak üzere toplam 49 uluslararası madalyanın kahramanları olan milli sporcu ve milli takımlarını, başarılı spor kulüplerin bu başarılarını gerçekleştireceği Onur Gecesi ve Ödül Töreni’nde kutlayacak. 

Sporcusu, antrenörü, spor yöneticisi, spor kulübü, sporcu aileleri, sualtı topluluğu üyeleri, TSSF Başkanı Doç. Dr. Şahin özen ve federasyon yöneticilerinin de katılacağı, ikincisi yapılan geleneksel Onur Gecesi ve Ödül Töreni, Kocaeli Darıca’daki Elit Otel’de 9 Kasım Cumartesi saat 19:00’da yapılacak. Gecede, başarılı milli sporcular, milli takımlar ve spor kulüpleri Türkiye’ye yaşattıkları büyük başarılar için TSSF tarafından ödüllendirilecek. 

Sualtı sporlarında son yıllarda elde ettiği uluslararası şampiyonluklar ve başarılarla Türkiye’nin en başarılı spor federasyonları arasında yer alan TSSF, 2018 ve 2019 yılında katıldığı uluslararası yarışmalarda sualtı hokeyi, paletli yüzme, sualtı ragbisi, serbest dalış, sualtı görüntüleme ve zıpkınla balık avı branşlarında tarihi başarılara imza attı. Bireysel ve takım olarak sualtı sporları milli sporcularımız, 3 dünya şampiyonluğu, 3 dünya ikinciliği, 6 dünya üçüncülüğü, 5 Avrupa şampiyonluğu, 8 Avrupa ikinciliği, 5 Avrupa üçüncülüğü, uluslararası yarışmalarda 4 altın, 5 gümüş ve 10 bronz olmak üzere toplam 49 uluslararası madalyayı Türkiye’ye armağan ederek, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırdı.

Bu başarı ve gurur tablosunun ödüllendirileceği ve kutlanacağı Onur Gecesi ve Ödül Töreni’nde, haber desteğiyle her zaman yanımızda olan siz değerli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız. 

TSSF ONUR GECESİ VE ÖDÜL TÖRENİ PROGRAMI:

Adres: Elit Otel Darıca/Kocaeli
Cami Mah. Öğretmen Zatiye Çelemen Sk. No: 16 Darıca
Tören tarih ve saati: 9 Kasım Cumartesi, saat 19:00

İletişim:


TSSF Basın Müşavirliği Departmanı
Selçuk Sakatoğlu / GSM: 0533 256 07 71 / E-mail: [email protected]

Son Güncelleme: 06.11.2019 18:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37