banner55

Zabıtadan kafe ve lokantalara denetim

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 1 Haziran itibariyle Gebzeli müşterilerine kapılarını açan lokanta, restoran ve kafeleri denetliyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Haziran 2020 Çarşamba 19:18
Zabıtadan kafe ve lokantalara denetim

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki denetimlerini sıklaştırdı.

Pandemiyle mücadele günlerinde alınan tedbirler kapsamında çalışmalarına ara veren lokanta, restaurant, pastane, kafe ve benzeri iş yerleri 1 Haziran tarihinden itibaren Gebzelilere hizmet vermeye başlamıştı.

Yayınlanan genelgeyle kapılarını Gebzeli müşterilerine açan işletmeleri ziyaret eden Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, normalleşme sürecinde işletmelerin uyması gereken kuralları hatırlatarak uyarıcı broşürler dağıttı. Zabıta ekipleri işletmelere; faaliyetlerini saat 22.00’e kadar sürdürmeleri, çalışan personellerin ve müşterilerin koruyucu maske takmaları, personel ve misafirlerin işyerlerine girişinde ateşlerinin ölçülmesi, 1,5 metre sosyal mesafe şartlarına uyulması, masalarda sadece karşılıklı oturma düzenin sağlanması, her masada el antiseptiği veya kolonya bulundurulması, yemek masaları ve sandalyeler, servis malzemeleri, şeker, tuz, baharat, peçete, menü gibi malzemelerin her misafir kullanımından sonra silinerek uygun şekilde temizlenmesi ve dezenfeksiyonunun sağlanması hususlarında hatırlatmalarda bulundu.

Denetimlerin devam edeceğini belirten zabıta müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların talep, görüş ve önerilerini 0262 641 78 08, Alo 153 ve Gebze Belediyesi web sayfasında bulunan online başvuru sisteminden ulaştırmaları çağrısında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37