31 Mart'ta el ele kazanacağız

31 Mart'ta el ele kazanacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Ocak 2019 Salı 21:25
 31 Mart'ta el ele kazanacağız
31 Mart yerel seçimlerinde Gebze’de ittifak yapan CHP ve İYİ Parti İlçe örgütleri buluştu. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ittifakın başkan adayı Recep Dursun ile İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.
 
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
 
Ziyarette ilk olarak konuşan ev sahibi İYİ Parti İlçe Başkanı Özhan Öztürk, üzerlerine düşeni yapacaklarını belirterek, "Bir süreç yaşandı. İttifak görüşmeleri gerçekleştirildi. En sonunda ittifak sağlandı. Recep başkanımıza hayırlı olsun. Çıktığımız bu yılda Allah yardımcımız olsun. Bizim tabanımızda sıkıntı yok, Recep başkanımız herkesin sevdiği ve kentimizde kabul gören önemli bir aday. Hepimiz onunla beraberiz" dedi.

ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI 

CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz yaptığı konuşma da seçim zaferine olan inancını belirterek, "İYİ Parti ve CHP, ikinci kez İttifak yaptı. Ümit ediyorum ki bu ittifak Gebze’de sonuç verecektir. Belediyeyi el birliğiyle, güç birliğiyle kazanacağız. Kazanmaktan başka çaremiz yok. 

Değişim ve dönüşümün yerel yönetimlerle başlayacağına inanıyorum. Gebze’de değişim olması gerektiğine yürekten inanıyorum. Gebze değişirse Türkiye değişir. Gebze, Türkiye’nin aynasıdır" şeklinde konuştu.

YAŞANABİLİR BİR GEBZE
 
Millet İttifakı'nın Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun ise "Bizler inandık ve bir yola çıktık. Millet İttifakı sadece seçim ittifakı değildir. Seçim ittifakından anlamı çok daha büyüktür. 2002’den beri iktidar olan AK Parti’nin Türkiye’yi getirdiği noktayı gördükten sonra Türkiye’nin geleceğini kurtarmanın bizi bir araya getirdiğini, bunun memleket meselesi olduğunu görmek gerekiyor. Gebze’nin yaşanabilir kent olması için sorumluluk alıp yola çıktık" ifadesini kullandı.
 
GECE GÜNDÜZ DURMAYACAĞIZ

31 Mart akşamında herkesin desteğiyle seçimden galip ayrılacaklarını söyleyen Başkan Adayı Recep Dursun, "Önümüzde iki ay var. Kalan süreyi de iyi değerlendireceğiz. Güzel bir Gebze için gece gündüz çalışıp kendimizi anlatacağız. Gencine anlatacağız, yaşlısına anlatacağız. 
Bugün burada evimdeyim. Çok teşekkür ederim. Mutlu ve huzurlu bir şehir yaratacağız" derken, Dursun’un konuşması sonrasında salondan büyük alkış alması dikkatten kaçmadı. 

ONLAR İÇİN BEDEL ÖDEMELİYİZ 

Başkan Adayı Dursun son olarak, "Şehit ve gaziler üzerinden siyaset yapılmasın. Hakları teslim edilsin. 1 Nisan’da göreve geldiğimiz zaman şehit ailelerimize mülkiyet edinmelerini sağlayacağız. Oturdukları arsalar belediyeye aitse bedelsiz olarak onların olacak. Bu topraklar için bedel ödeyenlere bizlerin de bedel ödemesi gerekiyor. Onları unutmayalım, onlar adına fedakârlık yapalım, bunun şimdiden sözünü buradan veriyorum" dedi. 
Son Güncelleme: 30.01.2019 10:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37