Adıyaman'da İYİ Partililerden 4. yıl kutlaması

24 Ekim 2021 Pazar 18:36
Adıyaman'da İYİ Partililerden 4. yıl kutlaması

Adıyaman'da İYİ Parti İl Başkanlığı, kuruluşunun 4'üncü yıldönümünü düzenlediği geniş kapsamlı etkinlikle kutladı.ADIYAMAN (İGFA) - İYİ Parti Adıyaman İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 4'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyala bir etkinlik düzenledi.

Kutlamada konuşan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Ahmet Türk, kendilerine 'parti kuramazsınız kurulsa bile barajı alamazsınız' dediklerini anımsatarak, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener in önderliğinde yapamazsınız dedikleri ne varsa hepsini yaptık. Vatandaşlarımızın da desteği ile ilk seçimde iktidar olup Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapacağız" dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Karaaslan ise, yok olur dedikleri partinin bugün 4'üncü yaşını kutladığını belirterek, "Büyüyemez diyenler bilsinler ki, şuan yüzde 20 bandındayız. Her geçen gün oyumuzu arttırarak geliyoruz. Biz bu vatanı anamız gibi, evladımız gibi seviyor ve değerini biliyoruz. Biz artık İYİ Parti olarak halkımızın gönlünde taht kurduk. Bizim için 'tarih olacak' diyenler şunu bilsin ki aksine tarihe not yazacağız" diye konuştu.

İYİ Partililer konuşmalar sonrasında 4. yıl kutlama pastasını kesti. Etkinlikte partiye yeni katılan üyelere de rozetleri törenle takıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37