AK Parti 250 kişi ile sahada

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı ‘AK Parti Gebze Sahada’ sloganıyla icra ettiği program kapsamında ilk olarak, ilçe teşkilat binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Temmuz 2022 Cumartesi 11:51
AK Parti 250 kişi ile sahada



AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı ‘AK Parti Gebze Sahada’ sloganıyla icra ettiği program kapsamında ilk olarak, ilçe teşkilat binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz ile Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, önceki dönem Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, AK Parti Kocaeli önceki dönem Milletvekilleri Mehmet Ali Okur ile Cemalettin Kaflı, belediye başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve partililer katıldı.



Cuma namazının akabinde ise saha programları başladı. Gebze’nin ana arteri olan 6 noktada esnaf ziyaretleri yapıldı. Bu bağlamda toplamda 250 kişilik bir ekip oluşturuldu. Bu ekibin içerisinde mevcut il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, istişare kurulu üyeleri, meclis üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle yöneticileri yer aldı.



Bağdat caddesi ile Trafo Meydanı için, İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz öncülüğünde 40 kişilik ekip çalışma yaptı.

Gebze’nin en önemli arterlerinden olan İbrahimağa caddesinde ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İlçe Başkanı Recep Kaya öncülüğünde Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak’ın da eşlik ettiği kalabalık heyet esnafa hayırlı işler diledi.



Gebze’nin en önemli caddeleri arasında yer alan Yılmaz Argun Caddesi’nde de Milletvekili Cemil Yaman ve İlçe Başkanvekili Raif Öztürk eşliğinde, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner, il yöneticisi Neslihan Erattır’ın dahil olduğu 30 kişilik heyet, caddede bulunan esnaflarla sohbet etti.



Kızılay Caddesi’nde Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir’in öncülüğünde 31 kişilik ekip, hem caddedeki vatandaşlarla hem de cadde üzerindeki esnaflarla istişarelerde bulundu.



Şehit Numan Dede Caddesi’nde Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş’ın öncülüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediye Başkan Yardımcı Sedat Çelik ve birçok yöneticinin katılımıyla geniş bir esnaf ziyareti gerçekleştirildi.



Bağdat Caddesi-stad bölgesinde ise Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan’ın öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Ali Arslan ile yöneticiler esnaf ve Gebzelilerle bir araya geldi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37