AK Parti Dilovası SKM Başkanı Yavuz Celep oldu

AK Parti Dilovası SKM Başkanı Yavuz Celep oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Ocak 2019 Çarşamba 12:16
 AK Parti Dilovası SKM Başkanı Yavuz Celep oldu

 

Seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı,  SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı’na yapılan mülakatlar sonucu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep atandı.
 
31 Mart yerel seçimler öncesi seçim sürecini koordine etmek üzere Ak Parti Dilovası İlçe SKM Başkanlığı’na yapılan mülakatlar ve istişareler sonucu Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Yavuz Celep atandı.
 
Daha önce 24 Haziran seçimlerini de başarılı, tecrübeli ve disiplinli teşkilat ile birlikte 31 Mart seçimlerinde yüzde 50 hedeflerine ulaşacaklarını belirten Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; "Yerel yönetimler biriminden sorumlu ilçe başkan yardımcım Yavuz Celep, teşkilatımız içinde verilen her görevde fevkalade insanüstü gayret göstererek yüzünün akı ile çıktı, görevi bihakkın yerine getirdi. Önümüzdeki 31 Mart yerel seçim kampanyası boyunca ekibi ile birlikte aynı başarıyı ve gayreti göstereceğine inanıyorım. Mahalli seçimlerde yüzde 50 oy oranını tutturacağımıza inancım tamdır" dedi.
 
SKM Başkanlığı görevinin verilmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Ak Parti Dilovası İlçe SKM Başkanı Yavuz Celep ise; "Şimdi hemen yerel seçimlerin yapılacağı akşama kadar gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Yapılacak olan mahalli seçimlerinde hemşerilerimize, ilçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız sosyal ve kentsel projeleri en iyi şekilde anlatacağız. 

İlk olarak geniş bir yönetim kurarak ekibimiz ile yerel çeçimlerde aktif bir rol alacağız. Kuracağımız geniş ve katılımcı yönetimle Gençlik Kolları ve Kadın Kollarımızın SKM başkanlarının desteklerini alarak yapacağımız sonuç odaklı çalışmalarla bu süreci anlımızın akıyla atlatacağız" dedi.

Son Güncelleme: 09.01.2019 12:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37