banner55

AK Parti Malatya'dan Hekimhan itirafı

AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, 20 yıldır ilçenin ihmal edildiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın ise ilçeyi ihya ettiğini söyledi.

01 Mart 2021 Pazartesi 13:46
AK Parti Malatya'dan Hekimhan itirafı

MALATYA (İGFA) - Malatya'nın Hekimhan İlçesi’ne yapılan hizmetler nedeniyle bir süre önce gelen CHP’li heyetin teşekkür ziyaretinde bulunduğu Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne bu kez AK Parti Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan ve ilçe teşkilat yönetimi ile bazı muhtarlar teşekkür ziyaretinde bulundu. Konuşmada Başkan Hacı Özhan itiraf gibi açıklamalar yaptı.

ÖZHAN: HEKİMHAN 20 YILDIR DOĞRU DÜRÜST HİZMET ALAMADI

Özellikle asfaltlama konusunda yapılan çalışmaların 20 yıldır ihmal edilen Hekimhan’ı ihya ettiğini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Hacı Özhan, “Selahattin Gürkan seçildiğinden beri Hekimhan'a 300 km. asfalt ve 150 km stabilize yol çalışmaları yaptı. 20 yıldır Hekimhan doğru düzgün hizmet almıyordu. Başkanımızın hizmetleri ilçemizi ihya etti. Yerlerimiz engebeli hizmeti yapmak zor. Bu yıl içerisinde hava şartları düzelirse Hekimhan’a diğer asfaltlanması gereken yerleri de yapacağınıza eminiz” diye konuştu.

GÜRKAN: HEKİMHAN İÇİN YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR İŞ YOKTUR”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, “Hekimhan, yeraltı zenginlikleri açısından Türkiye’nin en büyük demir yataklarının olduğu bir ilçedir. Burada hakikaten paletleme ile ilgili, demirin işletilmesiyle ilgili daha verimli bir hale gelmesi ile ilgili önümüzdeki süreçte 1.5 milyar TL’nin üzerinde bir yatırım planlandı. Yatırım planlamaların bir kısmı ile ilgili icraat safhasına geçildi. Hekimhan’ımızın yaklaşık 320 km. sıcak asfaltını yaptık. Statik kaplama şeklinde. 5 ya da 6 merkezimiz kaldı. onları da inşallah bu yıl içerisinde bitireceğiz. Göreve geldiğimizde 'ilk 2 yıl içerisinde hiçbir yerleşim yerimizde asfaltsız, kanalizasyonsuz ve susuz yerimiz kalmayacak' dedik” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37