Aksu, Kars'lıları ziyaret etti

Aksu, Kars'lıları ziyaret etti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Şubat 2017 Perşembe 13:10
 Aksu, Kars'lıları ziyaret etti


Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu Çayırova Karslılar Derneği’ni ziyaret etti.

Saadet Partisi Çayrıova ilçe başkanı Yusuf Aksu dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Çayırova Karslılar Derneği'ni ziyaret eden Aksu’yu, dernek başkanı Atilla Kızılboğa ve yönetimi makamında ağırladı. 

Aksu’ya ziyaretinde Meclis üyeleri Ali Uçar,  Necati Apaydın ve çok sayıda ilçe yöneticisi de eşlik etti. Saadet Partisi heyeti, dernek yöneticileriyle bir süre sohbet ettiler. Hemşeri derneklerini önemsediklerini belirten Aksu, şunları belirtti.

TÜRKİYE MOZAİĞİ
"İlçemizde ki tüm STK ve dernekleri sadece seçim dönemlerinde değil seçim olmaksızın da ziyaret ediyoruz. Geçmiş dönemlerde de Karslılar Derneği'ne partimiz birçok ziyarette bulundu ve bugün de bir yenisini biz yapıyoruz. 

Her yörenin kendine has gelenekleri ve yaşantısı var. Derneklerimiz yapmış olduğu programlarla hemşerileri bir araya getirerek geleneksel farklılıkları sosyal hayatımıza katarak bu farklılıkları birer zenginliğe çeviriyor. Dolayısıyla farklılıklarımız bizim için ayrıştırıcı değil birleştirici bir unsur oluyor. Bu bakımdan batıya göç eden vatandaşlarımızın sosyalleşme ve dayanışma için derneklerimiz önem kazanmaktadır" dedi. 

Aksu son olarak Çayırova Karslılar Dernek Başkanı Atilla Kızılboğa ve yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür etti ve Çayırova’ya en çok hemşeri derneklerinin sahip çıkması gerektiğini belirtirken, İlçemizin bir Türkiye mozaiği olduğunu, Karslılar Derneği’nin de bu mozaiğin önemli bir parçası olduğunu belirtti.

Başkan Aksu’nun sözlerini doğrulayan dernek üyeleri ise, "Saadet Partisi’ni bizleri 5 yılda bir değil her daim hatırlayan bir parti olduğu için teşekkür ediyoruz" dediler. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Kızılboğa ve dernek üyeleri Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.  



Son Güncelleme: 02.02.2017 13:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37