Alparslan: Darıca'nın en büyük sorunu imarda

Alparslan: Darıca'nın en büyük sorunu imarda

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Mart 2019 Cuma 13:14
 Alparslan: Darıca'nın en büyük sorunu imarda


Darıca Belediyesi
Millet İttifakı Meclis Üyesi Adayı Av. Özgür Alparslan seçim çalışmaları hakkında görüşlerini belirtti. 

Yakup Törk başkanlığında çok güzel bir liste oluştuğunu, liyakata büyük önem verildiğini ve Darıca'da karşılık bulacaklarını belirten Av. Alparslan şunları söyledi:

Millet İttifakı Darıca için çok faydalı olacak ve seçimleri kazandığımızda çok güzel hizmetler yapacak. Başkan adayımız Yakup bey Darıca doğumlu, eğitiminin her aşamasını Darıca'da görmüş, Kocaeli Üniversitesi mezunu yüksek mühendis bir arkadaşımız. Genç, başarılı ve çevresinde çok bilinen bir insan. Biz de onun kadrosunda ye almaktan, onun için çalışmaktan dolayı İYİ Partili olarak çok mutluyuz. Her zaman doğrunun yanında olan insanlar olarak Yakup beyin her türlü çalışmasına destek vereceğiz.
 
Şu an da Yakup beyin çalışmalarında aktif olarak görev yapıyoruz ve bu çalışamaları da çok başarılı buluyoruz. Gittiğimiz her yerde de büyük teveccüh görüyoruz. Projelerimiz de çok iyi. Liyakata çok önem veriliyor. Siyasette maalesef kaybetmiş olduğumuz liyakat kelimesinin anlamını burada hissedebiliyorsunuz. Rakip adaylarda ise daha çok dost, ahbap işi ön plana çıkmış durumda. 

YAKAMIZDA TÜRK PAYRAĞI ROZETİ

Bizde asla başka partilere mensup olsak bile yakamızda Türk bayrağı rozeti taşıyoruz. Siyasi kimliklerimizi bıraktık. Seçimden sonra da Darıca'nın yönetimine geldiğimizde siyaset ayırımı yapmayacağımızı, her partiye eşit mesafede olacağımızı Yakup bey de, biz de taahhüt ettik. Herkesin yönetimi olacağız, Yakup bey de herkesin belediye başkanı olacak. 

EN BÜYÜK SORUN İMARDA VAR

Gittiğimiz yerlerde en çok sorulan soru imar uygulamalarından geliyor. Eşit davranılmamış, vatandaş son derece mağdur olmuş. Alt yapı hizmetlerinden son derece şikayet var. En çok şikayet edileni ise bizim aç kapa dediğimiz yöntem. Yani bir yeri bir yıl içinde belki de 3 kere kazıyorlar. Bu da şehir planlamacılığının olmadığını gösteriyor. Bir şehrin planları uzun vadede yapılır. Bir yeri kazarken, yaparken oradan geçebilecek diğer unsurlarının hepsini öngörmeniz gerekir ama maalesef Darıca'da bu yapılmıyor. 

SURİYELİ-AFGAN PROBLEMİ VAR

Darıca'da ayrıca Suriyeli proplemi var. Bizim ittifakımızın ana maddelerinden birisi de herkes geldiği yere geri dönecek. Kimse benim vatandaşımın ekmeğini bölüp, paylaşıp onun imkanlarından faydalanıp hatta bazı yerlerde daha üstün hizmet alamayacak. Bizim vatandaşımız kendi ülkesinde sömürge durumuna düşüyor. Bunu istemiyoruz. Herkes kendi vatanına geri dönecek. Bizim kimseyle sorunumuz yok, kimsenin iç işlerine müdahele etme durumumuz yok. Avrupa'nın uyguladığı mülteci planını bire bir uygularsak zaten Suriyeli sorunu kalmayacaktır. Şu an da darıca'da Suriyeli de var, Afgan da var, Pakistanlı'da var. Bölgemiz için çok ciddi bir problem. 

DARICA İÇİN MÜKEMMEL PROJELER

Yakup bey Pazar günü projelerini açıkladı. Darıcamız için 40 tane projesini halka anlattı. Mükemmel projeler. Darıca'nın tüm sorunlarına, tüm insanlarına dokunan projeler. Bu projelerin başarılı olması da ekip işi. Ebibi de layık insanlardan oluşturursan işler yürüyor. Biz Darıca'da vatandaşımıza şunu soruyoruz; Bu insanlar 16 yıldır iktidarda. Belediye başkanı da onlarda. Neler yaptılar, neleri yapamadılar? Bu bir bilanço meselesi. Artılarını eksilerini koyacaksınız. Eğer mutluysanız bizim de yapacağımız bir şey yok. 

DARICA'YA FAYDALI OLMAK İSTİYORUZ

Bizim yönetimimizdeki meclis üyesi aday arkadaşlarımızın geçmişlerine baktığınızda hiç birisinin böyle siyasi bir maceraya girecek durumu yok aslında. Biz vatandaşlara bunları da anlatıyoruz. Kendimden örnek vereyim ben 32 yıllık avukatım. Allaha'a şükür halim vaktim yerinde. Ama biz insanların hayatına bir şey katabilir miyiz, bilgi birikimimizi paylaşabilir miyiz? Darıca halkına nasıl faydalı olabiliriz bunun derdindeyiz. Ben aslında Darıca için çalışıyorum. Bu çalışmalarımızın da meyvasını vermesini bekliyorum. Kesinlikle başarılı olacağımıza inanıyorum. 
Son Güncelleme: 09.03.2019 22:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37