Aras: Temel Karamollaoğlu başkanlığı dünüründen aldı

Aras: Temel Karamollaoğlu başkanlığı dünüründen aldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Kasım 2019 Cuma 13:57
 Aras: Temel Karamollaoğlu başkanlığı dünüründen aldı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda, Fatih Erbakan'ı kastederek, "Peygamberlik de, mürşitlik de, parti başkanlığı da babadan oğula geçmez" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Fatih Erbakan’ın bu açıklamalara vereceği yanıt beklenirken, kendisine yanıt veren kişi Yeniden Refah Partisi MYK üyesi ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras’dan geldi.

Kocaeli'de basına hitap eden Aras, Karamollaoğlu’na bilgisizliği ve dünürü Oğuzhan Asiltürk üzerinden yüklendi. Saadet Partisi’nin Kocaeli kurucu il başkanı olan Aras, Karamollaoğlu ile aynı dönemde, belediye başkanlığı da yaptı.

Aras’ın açıklamalar şu şekilde:

GENEL BAŞKANLIĞI 
DÜNÜRÜNDEN ALDI

Temel bey cebinden telefonunu çıkarıp, peygamberler tarihini okusun. Babası peygamber olan nice peygamberler olduğunu öğrensin. Peygamberliğin hem babaya, hem de oğluna nasip olduğu görülmüştür. Fakat dünüründen arka alarak parti genel başkanlığına seçilmenin dünya siyasetinde hiçbir örneği yoktur.

MOTORU YAKTINIZ SİYASİ 
ÖMRÜNÜZÜ TAMAMLADINIZ

Ben Saadet Partisi il başkanlığımın ilk döneminde, parti teşkilatını ayağa kaldırıp gaza bastım. Siz genel merkezden frene basarak, motoru yaktınız. Size rağmen tekrar il başkanı seçildim. Hukuksuz şekilde il başkanlığımı elimden aldınız. Büyüğünüz Oğuzhan Asiltürk de, sizler de yaptığım uyarıları dikkate almadınız. Hepiniz siyasi ömrünüzü tamamladınız.

PARTİYİ KILIÇDAROĞLUNA TESLİM EDİN

Rahmetli Erbakan hocamızın resimlerini taşıyıp, söylemlerini dillendirerek, partiyi bir yere taşımanız mümkün değil. Hiç zaman kaybetmeden partinin anahtarlarını, kalbi dostunuz Kemal Kılıçdaroğlu’na teslim edin. Siz de gidip dünürünüz ile beraber torunlarınız ile alakadar olun.

KURULMAMIŞ PARTİ İLE 
İTTİFAK YAPMAK İSTİYORLAR

Erbakan hocamızın ölümünün ardından hiç zaman kaybetmeden, AK Parti ile ittifak arayışı içerisine girdiniz. AK Parti’den yüz bulamayınca, CHP ile ittifak yaptınız. Bugün geldiğiniz noktada daha kurulmamış partiler ile ittifak zemini arar hale düştünüz. AK Parti’nin patlak lastiklerinden medet umar oldunuz. 

İKİ KİŞİLİK SİYASİ PARTİ 
REKORLAR KİTABINA GİRECEK

Halk içine çıkmaya yüzünüz yok. Milli görüş tabanı gerçeği görmüştür. Her gün daha fazla milli görüşçü Yeniden Refah Parti’mize katılmaktadır. Partiyi aile şirketine çevirdiniz, böyle giderse dünürünüz ile tek başınıza kalıp, Guiness rekorlar kitabına gireceksiniz.

Son Güncelleme: 15.11.2019 13:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37