Başkan Demirci’ye Ankara’dan konuk geldi

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Eylül 2016 Pazar 14:11
Başkan Demirci’ye Ankara’dan konuk geldi
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Başkan Demirci ile bir araya geldi.

Çayırovadaki incelemelerine bir süre önce hizmete giren Sosyal Tesis’te kahvaltıyla başlayan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Başkan Demirci ve AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt ile bir araya gelerek ilçedeki yatırım programları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

PROJELERE HIZ KESMEDEN DEVAM
Çayırova’da yapılması planlanan projeler, devam eden çalışmalar ve tamamlanan projeler hakkında kısa bir istişare toplantısı yapan ve akabinde arazi çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Belediye Başkanı Şevki Demirci’den bilgiler aldı. 

Toplantı sonrası yatırımları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Koca, gerçekleştirilmesi planlanan önemli projeler konusunda notlar alarak programına devam etti. İlçenin sorunlarını dinleyen Koca, genel bir değerlendirmede bulundu. Başkan Yardımcısı Koca, dile getirilen talepler ile ilgili yakından ilgileneceğini belirterek, Çayırova halkının hassas olduğu projelerde destek vereceklerini belirtti.

BAŞKAN DEMİRCİ’YE TEŞEKKÜR
Ziyaret sırasında Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisi, Garaj Lojistik Merkezi, Kapalı Semt Pazarı ve kısa bir süre önce eğitimi açılan Çayırova İlköğretim Okulunuincelemelerde bulunan Koca, yapılan bu hizmetlerin yerinde ve ihtiyaca uygun olduğunu belirterek Başkan Demirci’ye teşekkür etti. 

 
Son Güncelleme: 25.09.2016 23:35
Anahtar Kelimeler:
TekirdağLodosDeniz
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37