Başkan Ellibeş ilçeleri geziyor

Başkan Ellibeş ilçeleri geziyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Temmuz 2019 Perşembe 17:02
Başkan Ellibeş ilçeleri geziyor

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, her hafta ilçe toplantılarına katılarak, teşkilatla bir araya geliyor. Ellibeş, önceki gün Başiskele’deydi.

İZMİT VE KARTEPE’DEN SONRA BAŞİSKELE

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, saha çalışmaları kapsamında her hafta bir ilçeyi ziyaret ediyor. Esnaf, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, halk sohbetleriyle bölgedeki sorunları konuşuyor, talepleri dinliyor. Ellibeş’in haftalık bu programı dışında bir de teşkilat ziyaretleri oluyor. 

Her hafta salı günleri bir ilçenin yönetim kurulu toplantısına katılarak çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Ellibeş’in sürpriz ziyaretleri İzmit ve Kartepe’yle başlamıştı. Bu hafta Başiskele’ye gitti. 
Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral başkanlığında gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantısına katılan Ellibeş, “Çok disiplinli çalışan, partisine ve davasına bağlı arkadaşlardan oluşan bir teşkilatımız var. Allah hepsinden razı olsun. Göreve geldiğimiz günden bu yana sahadayız. 

Hem halkımızla bir araya geliyoruz, hem de teşkilat çalışmalarımızı takip ediyoruz. Halkıyla iç içe olan bir partiyiz. Teşkilatımız da açıkçası çok canlı. Bu görüntü beni daha da heyecanlandırıyor, mutlu ediyor” dedi.

Son Güncelleme: 04.07.2019 17:04
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37