Başkan Karaosmanoğlu, Giresunluları konuk etti

Gebze çalışma ofisinde ağırladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Ekim 2016 Salı 12:18
Başkan Karaosmanoğlu, Giresunluları konuk etti
Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu yönetimiyle bir araya geldi.
 
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Karaman ve yönetim kurulu üyelerini Gebze çalışma ofisinde ağırladı. 15-18 Ekim tarihleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Meydanında (İzmit Perşembe Pazarı) yapılacak Giresun günlerine tüm Kocaeli’yi davet eden federasyon yönetimi, aynı zamanda Başkan Karaosmanoğlu’nu da etkinlik hakkında bilgi aktardı.
 
KOCAELİ’DE GİRESUN GÜNLERİ
Giresun Valisi, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda misafirin Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu tarafından organize edilecek etkinliğe gelmesi de bekleniyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret eden Giresun Dernekler Federasyonu Süleyman Karaman, "Giresun Günleri” organizasyonu için Başkan Karaosmanoğlu’ndan öneri ve fikirlerini de aldı. 

Bu gibi etkinliklerin kent kültürüne büyük katkı sağladığını görüşmede ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Birlik ve beraberliğimize katkı sunan ve ülkemizin bütün renklerinin milletimiz tarafından tanınması için fırsat gördüğüm bu organizasyonları canı gönülden destekliyorum” açıklamasını yaptı. Görüşme yapılacak etkinliğin detayları hakkında fikirlerin ifade edilmesinin ardından son buldu.

 
Son Güncelleme: 05.10.2016 16:28
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37