Başkan Köşker'in Ankara temasları

Başkan Köşker'in Ankara temasları

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
17 Kasım 2016 Perşembe 11:22
Başkan Köşker'in Ankara temasları
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen 113. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte katıldı. 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasını heyetle birlikte dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker daha sonra İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile birlikte Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ı makamında ziyaret etti. 



Başkan Köşker’in Ankara temaslarındaki son ziyareti Ankara Valisi Ercan Topaca’ya oldu. Bir dönem Kocaeli’de de valilik görevini sürdüren Ankara Valisi Ercan Topaca’yı valilik binasında ziyaret eden Başkan Köşker, Gebzeli hemşerilerinin selamlarını Vali Topaca’ya iletti. 

Başkan Köşker’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ankara Valisi Ercan Topaca, tüm Kocaeli’ye ve Köşker’in şahsında tüm Gebzelilere selamlarını gönderdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. 



Son Güncelleme: 17.11.2016 11:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37