Başkan Toltar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Toltar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ekim 2017 Cumartesi 12:44
Başkan Toltar'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Cumhuriyet'in ilanının 94'üncü yıl dönümünü kutlayarak, "Cumhuriyet, milletimizin büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir" dedi.

Cumhuriyetimizin geleceğine güvenle bakabilmenin en önemli koşullarından birisi de geçmişimizi unutmamak, unutturmamak ve bağımsızlık mücadelesi ruhunu hafızamızda canlı tutabilmektir. Geçmişten günümüze her türlü terör ve fitne odaklarına karşı bir bütün olarak savunduğumuz vatanımızın birliği, bütünlüğü ve kardeşçe yaşamak için mücadele etmeliyiz.

Özellikle 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen ve milletimizin tıpkı kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi destansı karşı koyması ile bastırılan darbe girişiminin ardından millet olma şuuru, Cumhuriyetimizin kıymeti bir kez daha net olarak anlaşılmıştır. 

Bu sorumluluğun bilincinde olarak demokratik, siyasal, kültürel, sosyal alanlarda olduğu gibi özellikle de ekonomik gelişmeye önem vererek atalarımızdan aldığımız Cumhuriyet mirasını gelecek nesillere, içinde yaşanılan asrın sorunlarına cevap verecek şekilde geliştirerek ulaştırmalıyız. Bu vesile ile bu topraklar için gözünü kırpmadan canını seve seve veren aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın 94. yıl dönümünü yürekten kutluyorum" dedi. 
Son Güncelleme: 28.10.2017 12:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37