banner55

Başkan Toltar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

"İstiklal mücadelesinden zaferle ayrıldık"

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Ağustos 2016 Pazartesi 13:22
Başkan Toltar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kutlanışının 91. yılı sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Toltar mesajında; Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 91. Yılını coşkuyla kutluyoruz. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu güzel vatanımızı emanet etmiştir. Bizler de emanet aldığımız vatanımızı her alanda en üst seviyelere çıkarmak için var gücümüzle birlik beraberlik içinde çalışmalıyız.

İSTİKLAL MÜCADELESİNDEN ZAFERLE AYRILDIK

Bugün üzerinde yaşadığımız topraklar, tarih boyunca jeopolitik konumu sebebiyle başka milletlerin sahip olmak istediği yerlerden biri olmuştur. Bu eşsiz topraklara sahip olmak isteyen batılı güçler ülkemizi parçalamak, milletimizi tarih sahnesinden silmek istemiş, bizleri çetin bir kurtuluş savaşına sürüklemişlerdir. Sadece düşmanla değil yokluklarla da büyük mücadele eden Aziz Milletimiz azmi ve inancı sayesinde düşmanının kirli emellerini tersine çevirmeyi başarmış, istiklal mücadelesinden zaferle ayrılmıştır.

KİRLİ OYUNLARA MİLLETİMİZ İZİN VERMEDİ

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe kalkışması örneğinde olduğu gibi milli birlik ve beraberliğimizi bozarak ülkemizde kaos ortamı yaratmaya ve nihayetinde de ülkemizi bölmek isteyen karanlık güçler iyi bilmelidir ki, devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara milletimiz asla izin vermeyecektir. Dünya durdukça bu millet var olacak, varlığından, milli ve manevi değerlerinden, insanlığa ve barışa hizmetten asla taviz vermeyecektir.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Mukaddes vatanımızın, milli ve manevi değerlerimizin muhafazası, milletimizin hürriyet ve istiklali uğruna verilen büyük mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 94.yıldönümünde; başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu güne kadar Ülkemizde meydana gelen hain örgütlerin yapmış oldukları terör saldırılarında hayatlarını kaybeden asker, polis ve vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” 

 
Son Güncelleme: 29.08.2016 13:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37