Bayrak, canların iftar programına katıldı

Bayrak, canların iftar programına katıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Şubat 2019 Cumartesi 11:27
 Bayrak, canların iftar programına katıldı

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak, önceki gün Çayırova Abdal Musa Cem Evi’nde düzenlenen Hızır Lokması ve iftar programına katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen programa İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, ilçe yöneticileri ve partililerde katıldı. 

İftar etkinliğine ev sahipliği yapan Çayırova Abdal Musa Cem Evi yönetimi tarafından ağırlanan başkan adayı İlhami Bayrak, bu özel programa davetlerinden ötürü Cem Evi yönetimine teşekkürlerini sundu. 

Çayırovalı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hızır Lokması ve iftar programında Canlarla birlikte iftar yapan başkan adayı Bayrak, vatandaşlarla sohbet etme imkanı da buldu. Hızır peygambere adanan Hızır Orucu münasebeti ile düzenlenen iftar programı sonrasında hep birlikte dualar edildi. 

İftar programı çıkışında emeği geçenlere teşekkür eden Bayrak, "Bugün burada olmaktan son derce mutlu oldum. Allah tutulan tüm oruçları, edilen duaları kabul etsin inşallah. Misafirperverliklerinden ötürü Cem Evi yönetimine de bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.  
Son Güncelleme: 16.02.2019 14:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37