Bıyık: Gençler bizim geleceğimiz

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen Genç Söylem programına katılarak yapılan çalışmaları anlattı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Haziran 2020 Cumartesi 21:01
Bıyık: Gençler bizim geleceğimiz

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen Genç Söylem programına katılarak yapılan çalışmaları anlattı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşen Genç Söylem programına katılarak gençlerle bir araya geldi.

GENÇLER SORDU, BAŞKAN CEVAPLADI

Sosyal medyadan canlı yayınlanan ve büyük ilgi gören programa gençleri temsilen Darıca Belediyesi’nin genç meclis üyesi Melikşah Tosun, Genç işadamı ve esnafları temsilen Gayrimenkul Danışmanı Murat Filiz ve Kuaför Halef Kocaman, üniversite öğrencisi Harun Turan, lise öğrencisi Fatmanur Bayır ve Darıca’nın gururu olan Dünya ve Avrupa Şampiyonu genç sporcu Darıcalı Milli Atlet Eray Şamdan katıldı. Programda Başkan Muzaffer Bıyık, katılımcılardan ve sosyal medyadan gelen soruları cevaplarken Darıca’da yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATI

Gençlere yönelik projeleri anlatan ve gençlere değer verdiğini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Gençlere güveniyoruz, onlar bizim geleceğimizin teminatı, yaptığımız her işi gençlerimiz ve geleceğimiz için yapıyoruz. Daha güzel yarınlar için çalışıyoruz. Gençlere daha fazla fırsat verilmesinden yanayım. Gençlerin kendilerini daha iyi geliştirmesi adına çalışmalar yapıyor ve projeler üretiyoruz. Gençlerimizin kültür sanatla daha fazla iç içe olması için İskoliye Sanat Akademisi’ni açtık. Koronavirüs nedeniyle eğitimlere ara verildi ama gençler için kültür sanat alanında güzel eğitimler veriliyor. Lise ve üniversiteye hazırlanan gençlerimiz için ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Gençlerin daha fazla kitapla buluşması için Darıca’da kitap fuarı düzenledik. Kitaba ilginin yoğun olduğunu görünce bir adım daha ileri giderek Dijital Kütüphane projesini hayata geçirdik. 30 bin kitaba ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacağız.

GENÇLERE DAHA FAZLA FIRSAT VERİLMELİ

Ben göreve gelirken toplumun birçok kesimiyle olacağı gibi gençlerle de birlikte yol yürüyeceğimizi söylemiştim. Ekibimde gençler önemli rol oynuyor. Gençlerin fikirlerini, önerilerini önemsiyor ve değer veriyoruz. Sadece kültür sanat alanında değil gençlerin daha fazla sporla uğraşması adına da çalışmalarımız sürüyor. Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemize spor alanında önemli hizmetler yapıyoruz. Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu 1800 kişilik spor salonumuzda sona doğru geliniyor. Sırasöğütler Mahallemizdeki kapalı spor salonumuz hazır hale geldi. Darıca Belediyesi Eğitim Spor kulübümüzü daha da güçlendirerek gençlerin yanında olmak istiyoruz. Milli Sporcumuz Eray kardeşimiz de burada. Darıca’da Eray gibi keşfedilmeyi bekleyen birçok genç olduğunu düşünüyorum. Darıca’dan yeni şampiyonlar çıkması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37