Bıyık, gençlerle bilardo oynadı

Bıyık, gençlerle bilardo oynadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Şubat 2019 Pazartesi 20:56
 Bıyık, gençlerle bilardo oynadı

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Sırasöğütler Mahallesi’nde Gündoğdu Oyun Salonu’nun açılışını gerçekleştirerek gençlerle bilardo oynayıp sohbet etti.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Sırasöğütler Mahallesi’nde yeni hizmete giren Gündoğdu Oyun Salonu’nun açılışını gerçekleştirdi. İşletme sahibi Selçuk Gündoğdu’ya hayırlı olsun temennisinde bulunan Bıyık, gençlerle bilardo oynadı ve sohbet etti. 
Sırasöğütler Mahallesi’nde ve Darıca genelinde gençlere yönelik projeler hakkında da gençlere bilgi veren Bıyık, şöyle konuştu: 

Sırasöğütler mahallemizde hizmete giren oyun salonumuz gençlere hitap eden güzel bir mekan olmuş. Bu tür yerlerin sayısının artması gerekiyor. Biz de belediye başkanı olduktan sonra gençlere yönelik projelere ağırlık vereceğiz. 

Sosyal tesislerimizden gençlerin daha fazla yararlanmasını sağlayacağız. Spor salonlarımızdan gençlerin daha fazla yararlanması için imkanlar sunacağız. Gençlerin kendilerini iyi yetiştirmeleri için belediye olarak gençlerimizin yanında olacağız. 

Askeri alanda gençlik kampı inşa edeceğiz. İzcilik ve okçuluk kulüpleri ile gençlere yönelik projeleri hayata geçireceğiz. Gençlerin vakit geçirebilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri mekanların sayısını arttıracağız.
Son Güncelleme: 26.02.2019 00:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37