Bıyık: Halk meclisleri düzenleyeceğiz

Bıyık: Halk meclisleri düzenleyeceğiz

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Şubat 2019 Perşembe 14:32
 Bıyık: Halk meclisleri düzenleyeceğiz

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, ev toplantılarında Darıcalılarla buluşmaya devam ediyor. Bıyık;  Belediye başkanı olduktan sonra halk meclisleri düzenleyeceğini ve belirli aralıklarla vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini birinci ağızdan dinleyeceğini söyledi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, bir yandan yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da ev toplantılarında vatandaşlarla çay sohbetlerinde bir araya geliyor. Darıcalıların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bıyık, belediye başkanı olarak göreve geldikten sonra kurumsal bir şekilde halk meclisleri düzenleyerek vatandaşla sürekli iç içe olacağını söyledi.
BELEDİYENİN KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK

Belediyede makamda oturan bir belediye başkanı olmayacağını ve sürekli sokakta ve sahada olacağını ifade eden Bıyık, "9 yıl ilçe başkanlığı dönemimde makamda oturan bir ilçe başkanı olmadım. Sürekli dışarıda esnafla, vatandaşla iç içe oldum. İnşallah belediye başkanı olarak seçildiğimde de makamda oturan bir belediye başkanı olmayacağım. 
Sürekli sahada, sokakta vatandaşlarımızla iç içe olacağım. Belediyenin kapısı herkese açık olacak. Belediyeye gelen herkes rahatlıkla benimle görüşebilecek. Belirli aralıklarla halk meclisleri düzenleyeceğiz. Önceden ilan edeceğimiz bir tarihte vatandaşlarımızı halk meclisine davet edeceğiz. 

Belediye başkanı olarak ben ve başkan yardımcılarımla birlikte birim müdürlerimizin de yer alacağı toplantılarda vatandaşımızın sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğiz. Gönül belediyeciliği anlayışıyla ve gönüllere girme iddiasıyla ulaşılabilir bir belediye olacağız" dedi.
Son Güncelleme: 15.02.2019 00:13
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37