Bıyık:Darıca'yı lider ilçe yapacağız

Bıyık:Darıca'yı lider ilçe yapacağız

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Ocak 2019 Pazar 11:41
 Bıyık:Darıca'yı lider ilçe yapacağız


AK Parti
Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık yaptığı açıklamada "1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz" dedi.

Bıyık şunları söyledi:

Çok kıymetli Darıcalı hemşerilerim.

Bugün tarafıma, AK Parti Genel Başkanımız, Saygıdeğer Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Darıca Belediye Başkanlığı Adaylığı ile büyük onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim.

İlçe Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ki azim ve gayretlerimiz ile nasıl ki Darıca'da her kesimin sevgisine layık olmaya çalışarak siyaset yaptıysak, demokraside asıl olan halkın vekilleri olan biz siyasetciler olarak, 31 Mart'ta belediye başkanlığına bizleri layık görürseniz; sizin emanetiniz olan, esasında sizin olan başkanlık makamında vekiliniz olarak biz, 1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz.

Bu minvalde, 1 Nisan'dan itibaren Darıca'da AK Partimizin 2001 ruhunu yenilenen kadrolarımızla tekrar yeşerteceğiz. Darıca'yı kaldığı yerden, hakettiği yerde ki hedeflerine hep beraber taşıyacağız.

Darıca'yı İstanbul ile Kocaeli'nin birleştiği yerde bölgesinin lider ilçesi haline getireceğiz. Kocaeli Darıca'dan başlar diyeceğiz.

İlerleyen günlerde Darıcamız'da uygulamaya ve hayata geçireceğimiz seçim beyannamemiz ile projelerimizi açıklayacağımızı bildirirken, süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım.


Son Güncelleme: 13.01.2019 11:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37