Burcu Çetinkaya: İnsan hayallerinin peşinden gitmeli

Burcu Çetinkaya: İnsan hayallerinin peşinden gitmeli

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Şubat 2019 Cuma 13:31
 Burcu Çetinkaya: İnsan hayallerinin peşinden gitmeli

 

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Burcu Çetinkaya tanıtım programında partinin oylarını artırmaya değil, Gebze Belediyesi’ni kazanmaya geldiğini söyledi.

Gebze Ramada Encore Otel’de yapılan aday tanıtım programına Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, Dilovası İlçe Başkanı Mustafa Türel, Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve partililer katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda sözü ilk olarak SP Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz aldı.

KORKMAZ: GEBZE’Yİ RANTA KURBAN ETMEYECEĞİZ

Korkmaz şunları söyledi:

Teşkilatımızın kazanmaya olan inanç ve gayreti, 261 bin seçmenin çok büyük teveccühü, seçim sandığına yansıyacak ve tüm Gebze halkı olarak şehrimizi yöneteceğimiz 1 Nisan’a kavuşacağız. Seçim süresince kavgaya, kamplaşmaya, kutuplaşmaya fırsat vermeyeceğiz. Gebze’nin sorunlarına çözüm olacak projeleri konuşacağız. Gebze’yi ranta kurban etmeyeceğiz. Şeffaf ve hesap verebilir olacağız. İşi ehline vereceğiz. 

ÇELİK: GEBZE İÇİN OP.DR. BURCU ÇETİNKAYA HAYIRLI OLSUN

Daha sonra konuşan SP Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik ise insanların milli görüş belediyeciliğinden 17 yıldan beri mahrum kaldığını belirterek şunları söyledi:

Bu Cuma günü ile birlikte önemli bir günü başlatmış oluyoruz. Yerel yönetim denildiğinde ilk akla gelen milli görüş olmuştur. Çünkü Türkiye’ye yerel yönetim anlayışını hediye eden ve bu noktadaki insanların yüreğine nakış gibi işlemiş hizmetleri ortaya koyan milli görüş yapısı maalesef 17 yıldan beri bu hizmetlerden mahrum. Şimdi yeniden yerelden başlamak kaydıyla bu hizmetleri yapacağımız günü özlemle bekliyoruz. 

Ben burada kıymetli belediye başkan adayımızı tebrik ediyorum. Bana dedi ki başkanım ben partinin oyunu artırmak için bu yapının içerisine girmek istemem. Ben Gebze’de belediye başkanı olmak istiyorum dedi. Biz Saadet Partisi olarak onun isteğini bizim yerel yönetimlerdeki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi birleştirerek Gebze’de Allah’ın izniyle çok farklı bir yönetim anlayışını gerçekleştireceğiz. Gebze için dürüst olmak gerekirse Op.Dr. Burcu Çetinkaya. Hoş geldiniz, hayırlı olsun.


ÇETİNKAYA:GEBZE İÇİN DÜRÜST BELEDİYECİLİK DÖNEMİ

Son olarak konuşan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya ise şunları söyledi:


Bugün burada bitti denilen bir başlangıcın bitmediğini ilan etmek için buluştuk. 
Bundan yaklaşık iki ay önce Gebze için hayallerimiz var diyerek bir yola çıkmıştık. Ben inanıyorum ki insan hayallerinin peşinden gitmeli. Yani hayal et ve iste ki gerçek olsun.

Gebze için, halk için, Hakk’a hizmet için, yarım kalan hayallerim için bu yarışta bana bu imkânı tekrar sağlayan Saadet Partisi ile birlikte yola kaldığım yerden devam etmek  istiyorum. Halka yapılan hizmeti Hakk’a yapılan hizmet olarak bilen bir yapının içerisinde yoluma devam etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Kendilerine bana bu imkanı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. 
“Gebze için dürüst belediyecilik dönemi” başlıyor. 

Bu dönemin öncüleri Millî Görüş hareketinin dürüst kadroları, mimarları ise bütün Gebze halkı olacaktır.
İlk başlarda yola çıkarken amacım; gönüller yapmak, gönüllere dokunmaktı. Mesleğim icabı sürekli insanlar ile iç içeyim ve onların gönüllerine dokunup birer mucizeye tanık oluyorum. Aynı heyecanı aynı şevki Gebze için de duyuyorum.

Bizler vatanımız, milletimiz ve çocuklarımızın geleceği için yola çıktık. Çıkar sağlamak için değil, halka hizmet etmek için göreve talip olduk. Çocuklarımızı sevindirelim. Gebze’nin ve çocuklarımızın mutluluğu, huzuru, her alanda büyümesi ve kalkınması, her türlü siyasi kaygıdan önemlidir, değerlidir. Bu düşünce ile dürüst, ahlaklı ve şeffaf bir siyaset anlayışı ile halkımıza hizmet götürmek ve gönüllere dokunmak istiyoruz.

Bölge basınımızın temsilcileri dürüst belediyecilik hizmeti haberleri yazmaya hasret kaldınız ; bunu hepimiz çok iyi biliyoruz ve ben inanıyorum ki, basınımızın güzide temsilcileri özledikleri dürüst belediyecilik dönemine katkı ve destek vereceklerdir.

Ortaya koyacağımız projeler ile Gebze’mize hak etmiş olduğu değeri kazandırıp, yaşanabilir bir ilçe haline getirmek amacındayız. 
Vatandaşlarımız ile arada kapılar olmadan, doğrudan yönetime dahil olabilecekleri şekilde yönetmek istiyoruz. 
Biz “Gebzelilik” bilinci oluşturmak istiyoruz. Eski nesil siyaset anlayışını,  Gebze halkının yüzünü güldürecek şekilde yeni nesil siyaset anlayışıyla değiştirmek istiyoruz.
Burada yaşamanın ayrıcalık olacağı bir kent oluşturmak için yönetime talibiz. 
Kısacası bizler Gebze’mizi Türkiye’de örnek gösterilecek bir kent yapabilmek için bu yola çıktık.
Bu nedenle de; Gebze için hayalleri gerçeğe dönüştürme zamanı diyerek inançla, coşkuyla, el ele kol kola beraberiz. 
Bundan sonraki süreçte amaç ilçe teşkilatımız, karargâh yapımızla, il yönetimimizle ve halkımızın desteği ile Gebze Belediyesi’ni kazanmak olacaktır. 

Sizlerle bir olup, kalan süre içerisinde saha da daha fazla çalışıp arada yitirdiğimiz zamanı kendi lehimize çevirip halkımıza hizmet etme noktasında çıktığımız bu yarışı kazanacağız. Gebze’ye hizmet, ibadettir. Gebze’nin geleceğini aydınlatmak saadettir.

Bu inanç ve düşüncelerle, sizlerle birlikte bütün Gebze’yi sevenlere çağrımız şudur:
 
Çare var. Hangi siyasi görüşten olursanız olun, hangi düşüncede olursanız olun mademki Gebze’yi seviyoruz, gelin Gebze’ye bir iyilik yapalım. Gelin Gebzeyi beraber yönetelim.

Gebze’yi Sevenler! Gelin… Gebze’nin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için 31 Mart günü Saadet’e oy verin. Oylarınızı Saadet’te birleştirin! Burcu Çetinkaya’ya oy verin diyorum. 
Allahın izniyle birlikte başaracağız. İnanmak kazanmanın yarısıdır . İnanıyoruz, kazanacağız . Allah utandırmasın, yar ve yardımcımız olsun. 
 
Toplantımızda bizleri yalnız bırakmadığınız ve katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Allah’a emanet olun. 
Son Güncelleme: 08.02.2019 21:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37