Bursa'da İYİ Partililer AK Parti'ye 'kupa' verdi!

08 Aralık 2021 Çarşamba 16:25
Bursa'da İYİ Partililer AK Parti'ye 'kupa' verdi!

İYİ Parti Bursa'da İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun da katılımıyla fiyat artışlarının dayanılmaz boyutlara geldiği günümüzde AK Parti’ye ‘Zam Şampiyonluğu Kupası' verdi. BURSA (İGFA) - İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’yla birlikte sıra dışı bir basın açıklamasına daha imza attı. Fiyat artışlarının dayanılmaz boyutlara geldiğine vurgu yapan Türkoğlu, Kavuncu ile birlikte AK Parti’ye ‘Zam Şampiyonluğu Kupası' verdi.

Şehreküstü Meydanı’ndaki ironik zam protestosunda, plastik dev bir kupa maketi kullanan Türkoğlu, “Dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olacağız, uçacağız! dediler, dibe çakıldık. Şimdi de ‘Çin modeli deniyoruz’ diyorlar. Bu millet kobay değil” dedi.

İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da yaptığı konuşmada, “AK Parti iktidarına bir kupa yetmez. Hukukta, adalette, eğitimde, demokrasi ve özgürlüklerde, kentsel dönüşümün rantsal paylaşıma dönüşmesinde de takdim etmek lazım. Ama en büyük kupayı ilk seçimde vereceğiz” şeklinde konuştu.

Çin’in yıllarca emek sömürüsüyle  süründüğünü, liyakate dayalı sistemle bilim ve teknolojiye yöneldikten sonra geliştiğini kaydederek konuşmaya başlayan Selçuk Türkoğlu, “Neymiş, vatandaş 6 ay dişini sıkacakmış, sonra düze çıkılacakmış. Sıka sıka diş mi kaldı millette” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37