Bursa Osmangazili İYİ Partililerden Başkent çıkarması

16 Haziran 2022 Perşembe 12:16
Bursa Osmangazili İYİ Partililerden Başkent çıkarması

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı'nın geçen haftaki TBMM ziyaretinden sonra Ankara’da bir Bursa rüzgarı daha esti. Osmangazi İlçe Başkanlığı da, Meclis ve Genel Merkez ziyaretleri tam anlamıyla bir Başkent çıkarmasına dönüştü.BURSA (İGFA) - Bursa'da İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu liderliğinde ilk olarak Genel Başkan Meral Akşener’in Grup Toplantısı’na katılan yönetim kurulu üyelerinin coşkusu Meclis’te coşkulu ve renkli görüntüler oluşturdu.

Genel Başkan Meral Akşener’in konuşmasını alkışlar eşliğinde takip eden Osmangazili İYİ’lerin tezahüratları, toplantı salonunda her zamankinden farklı bir heyecanın yaşanmasına yol açtı. İYİ Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu’nun Ankara temaslarına GİK Üyeleri Hasan Toktaş, Müberra Çakır, Merkez Disiplin Kurulu Başkanvekili Şeyda Şahin ve İYİ Parti Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Büşra Şahin de baştan sona eşlik etti.

Grup toplantısı sonrasında Genel Merkez’de, Genel Başkan ve partinin üst düzey yöneticileriyle görüşmeler yapan İYİ Parti Bursa Osmangazi Heyeti, daha sonra gerçekleştirdikleri Anıtkabir ziyareti ile Ankara turunu tamamladı. 

Başkent programına ilişkin konuşan İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, Genel Başkan Meral Akşener’in grup konuşmasının her zamanki gibi mükemmel olduğunu ve kendilerini çok etkilediğini vurguladı. Başkan Hasanoğlu, “Arkadaşlarımız da bu motivasyonun coşkusuyla Meclis’te olağanüstü bir günün yaşanmasına vesile oldular. Her birinin gönlüne yüreğine sağlık” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37