banner55

"Bursa Yenişehir'den sefer ağı genişlemeli"

15 Ekim 2021 Cuma 15:08
"Bursa Yenişehir'den sefer ağı genişlemeli"

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Yenişehir Havaalanı önündeki kamuoyuna önceden duyurduğu basın açıklamasını yapacağı saatlerde sosyal medya üzerinden aynı konuda paylaşımda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'e cevap verdi. Karaca, "Bursa'nın palavraya karnı tok" dedi.BURSA (İGFA) - Bursa'da dün Yenişehir Havaalanı ile ilgili yerinde açıklama yapan CHP İl Başkanı İsmet Karaca, aynı saatlerde sosyal medya üzerinden aynı konuda paylaşımda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin'e cevap verdi.

"20 YILDIR NEREDEYDİNİZ?"

AK Partili vekilin Yenişehir Havaalanı konusunda herkese sorumluluklar yüklediğini ancak bir tek iktidar partisinin sorumluluğunu atladığını ifade eden CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, "Adama sormazlar mı, partiniz 20 yıldır iktidarda, 20 yıldır neredeydiniz?" dedi. Karaca, Bursa’nın nüfusunun hinterlandıyla birlikte 5 milyona ulaştığını, böyle bir nüfus gücü ve sanayi üretimine sahip bir kentin yurtdışı bağlantılar bir yana yurtiçinde de yeterli bir hava ulaşımı ağı bulunmamasının aklı başında hiç kimseye izah edilemeyeceğini söyledi. Başkan Karaca, Milletvekili Esgin'e "Edebiyatı bırakın, Yenişehir'den sefer ağını genişletin" çağrısı yaptı.

"AÇIK DAVETİMDİR" DEMİŞTİ...

Hatırlanacağı gibi, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Bursa'daki Yenişehir Havaalanı'nın etkin kullanılması için siyaset üstü çağrıda bulunmuştu. Esgin, "Açık Davetimdir" başlıklı sosyal medya paylaşımıyla Bursa sevdalılarını Bursa Havalimanını konusunda oluşturacakları ortak gündemde bir araya gelmeye davet etmişti.

Anahtar Kelimeler:
Bayındır Sağlık Grubu
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37