Bursa Yıldırım'da AK Parti'den ahde vefa

09 Aralık 2021 Perşembe 10:28
Bursa Yıldırım'da AK Parti'den ahde vefa

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı üyeleri, önceki dönemlerde görev yapan mahalle başkanlarını ziyaret ederek, teşekkür belgeleri ve hediyelerle üyelerini onurlandırıyor.BURSA (İGFA) - AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı bünyesinde İlçe Başkanı Ali Erbay, “Bu Hikayenin Kahramanları” sloganıyla gerçekleşen ziyaretlere başladı.

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay’ın ev sahipliğinde önceki dönem İlçe Başkanları Mehmet Emin Tutan, Ahmet Er, Şakir Ermiş, Mümin Demir, Necmi Akosman, Hüdayi Yazıcı ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz bir araya gelerek buluşma programı gerçekleştirdiler. Birlik ve beraberliğin vurgusunun yapıldığı buluşmada AK Parti Yıldırım teşkilatının geçmişten günümüze büyük bir aile olduğunun mesajları verildi.
 
Gerçekleştirilen ziyaretler ve buluşma ile ilgili İlçe Başkanı Ali Erbay, ziyaretlerde görevler gelip geçse de davaya ve partiye olan hizmetin hiç bitmediğini ifade etti. Başkan Erbay, eski-yeni ayrımı olmadığını belirterek, "Bu sayede Türkiye olarak 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Geçtiğimiz gün Önceki Dönem İlçe Başkanlarımız ile bir araya geldik. Her birine katılımlarından dolayı ve kalplerinin bizlerle birlikte attığından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BTSOUzayGUHEMHavacılık
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37