Bursa Yıldırım'da Saadet'ten şehit yakınları ve gazilere ziyaret

Bursa'da Harp Malulleri Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol’u ziyaret eden Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Abdullah Kocamaz ve parti yöneticileri, şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet etti.

20 Nisan 2021 Salı 08:10
Bursa Yıldırım'da Saadet'ten şehit yakınları ve gazilere ziyaret

BURSA (İGFA) - Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Abdullah Kocamaz, hem Şehit ailelerimizin hem de Gazilerimiz ile yakınlarının milletimizin gönlünde çok değerli bir yerde bulunduklarını söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanları Metin Şenol, ilgi ve alakaları için de Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Abdullah Kocamaz’a üyeleri adına teşekkür etti. Başkan Şenol, Bursa'ya ve ilçelerine gelen şehit cenazeleri için sabah ve öğle vakitlerinde camilerden Sala okunmasını istediklerini ve  ilgili kurumlara taleplerini ilettiklerini fakat herhangi bir olumlu yada olumsuz dönüş alamadıklarını söyledi.  

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz, şehitler ve gazilerin önemli bir değer olduğunu ifade ederek, "Şehitlerimiz ve gazilerimizin milletin gönlünde daima farklı bir yerleri vardır. Şehitlerimiz için camilerde Sala mutlaka okunmalı ve bu konuyu kurumlarla da görüşerek destek vereceğiz" dedi.  

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37