banner55

Bursa’da Hal esnafına AK Parti’den ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, sabahın erken saatlerinde alışverişlerini yapan Bursa Kent Hali esnafını ziyaret etti. Hal esnafını tek tek dolaşarak hasbihal eden Gürkan, talep ve önerilerini dinleyerek tek tek not aldı.

17 Ağustos 2021 Salı 15:53
Bursa’da Hal esnafına AK Parti’den ziyaret

BURSA (İGFA) - Bursa’nın önemli ticaret merkezlerinden olan kent halinde sabahın erken saatlerinde başlayan hareketliliğin, şehrin ekonomik potansiyeli ve dinamizminin en güzel örneklerinden biri olduğunu belirten AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, “Çok şükür ki bereketli topraklar üstünde çalışkan, üretken insanların yaşadığı bir şehir yaşıyoruz. Bugün burada emeğin ve alın terinin bereketine hep birlikte şahit oluyoruz" dedi.

Başkan Gürkan, her fırsatta her kesimden Bursa Halkı ile biraraya gelerek talep ve tavsiyelerini not aldıklarını belirterek, “Bursamızı, değerleriyle, tüm potansiyel ve zenginlikleri ile gelecek kuşaklarımıza bırakabilmek için çabalıyoruz. Bu yolda her zaman olduğu gibi en büyük destekçimiz yine hemşehrilerimizin davamıza olan güveni ve teveccühüdür. İnşallah Bursamızda çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına halkımızla kucaklaşmamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve il yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Kent Hali’nde işlerinin başında olan esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi, hasbihal etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37