Büyükakın ve Büyükgöz gençlerle buluştu

Büyükakın ve Büyükgöz gençlerle buluştu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Mart 2019 Cuma 15:17
Büyükakın ve Büyükgöz gençlerle buluştu

 

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Yavuz Selim Mahallesi'nde ilk defa oy kullanacak gençlerle buluştu.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Yavuz Selim Mahallesi'nde ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelerek projelerini anlattı. 

İl Başkan Vekili Mikdat Aydın, ilçe Başkanı İrfan Ayar ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz'ın da bulunduğu programda konuşan Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "En güçlü desteğin gençlerden geleceğine inanıyoruz. Bizler de bu desteğin karşılığında projelerimizde gençlerimize önem vereceğiz. Sizlerin vakit geçirebileceği sosyal alanlar inşa edecek, etüt merkezleri ile eğitiminize katkı sunacağız" dedi.

ALANINDA MARKALAŞAN GENÇLERİMİZ OLACAK

Gençlerin yaşamaktan mutlu oldukları bir Kocaeli inşa etmek için eğitim ve spora özel önem verileceğinin vurgusunu yapan Cumhur İttifakı ve AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, "Gençlerimiz bizim için önemli. Kocaeli'de yetenek keşfi projesiyle ulusal ve uluslararası düzeyde alanında markalaşan gençlerimiz olacak. Bilim, sanat ve sporda özel yetenekli gençlerimiz ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılarak himaye edeceğiz. Gençlerimizin yeteneklerini zamanında tespit etmek için okullar ve üniversitelerle iş birliği içinde özel yetenek taramaları yapacağız" dedi.
Son Güncelleme: 02.03.2019 00:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37